Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. április 14. (szo), 10:000.5 / 5 / 10 / 21kmKőröshegyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az év Csajos futama :* itt még senki nem futott versenyben ;) Szép "kis" látványosság lesztek az M7-es autópályáról hazatérőknek ;) Szeretettel várunk Benneteket egy szokatlanul kemény és CSAK CSAJOS versenyen és közkívánatra túrán is. Persze nem kell megijedni, mert minden Hölgyike talál kedvére való versenyszámot, hogy megszerezhesse a meseszép tulipános érmünket
Rajtcél állomás a Kőröshegyi Gyermek és Ifjúsági Tábor a Faluház mellett a szuper játszótérnél (mivel csak itt tudjuk biztosítani Nektek a megfelelő feltételeket egy ilyen versenyhez: mosdó, öltöző, étkezde, padok, gyereksziget és rajtkapu, chipes időmérés, infrastruktúra) Köszönet a Kőröshegy Önkormányzatnak, Polgármester Úrnak és az Élményvölgy tábornak!
Versenykiírás:
10:00 rajtcsomagok osztása és a túrázók folyamatos indítása
12:00 gyermekfutam 500 méteren (kisfiúk is jöhetnek) 5-12 éveseknek
12:30 örömfutam 5 km-es kocogó táv, nem verseny, panorámás
13:50 bemelegítés a fő versenyekre
14:00 startol a 10 K és az FM táv
16:30 eredményhirdetés és díjátadó
Egész nap tart a tulipánszüret a versenyen kívül a Kőröshegyi Levendula Birtokon. Senki ne számítson "pite" terepre, mert a Völgyhíd alatt és fölött fogtok szaladgálni, mesés panorámát körben doppingként csodálni, míg megfutjátok a 287 m -es szintkülönbséget a 10 K és az FM távon. Mindenki egy ásványvízzel indul útnak, 2 frissítő pont lesz beiktatva a 10 K távon az FM-en Időmérés lesz és nagyon csajos díjak <3 Ezt nem lehet kihagyni! :* online előnevezés augusztus 27-től indul az oldalunkon. Akit érdekel, jelölje és küldi a rendszer az értesítőt :* Csajókáink! Terepre fel! (aszfalt-terep arány a futamon 25-75 % arányban) nézzétek a képeink, mi már bejártuk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük