Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. január 4. (szo)10kmZebegényTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Tavaly egy közösségi futással búcsúztunk az óévtől, most viszont az új évet szeretnénk veletek hasonló formában köszönteni. Január 4-én szeretnénk titeket meghívni egy könnyű 10 km-es körre. Az időpont ismét szombat délelőtt lesz, a helyszín ismét Zebegény. A Fő térről ( Petőfi tér) indulunk 10:15-kor, tehát összehangoljuk a Budapest Nyugati Pályaudvarról 9:07-kor induló vonat érkezésével.
Mi öltöző sátrat és az iskola udvarban forró teát biztosítunk, Ti pedig hozzátok magatokkal a jó hangulatot.
A útvonal az időjárástól függ, ha nem túl nagy a sár illetve nem túl vastag a jég, akkor egy gyönyörű, téli erdei futásra viszünk Titeket, olyan szakaszon, ahol a kevésbé gyakorlott erdei futóknak sem jelent kihívást az út. Sáros idő esetén a mindig szép Duna-parti bringás úton fogunk futni.
Iratkozzatok fel a facebook eseményre, hogy tudjuk, hogy kb hány emberre számítsunk.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük