Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

11. MérőMaraton (2023-03-25)

Futás info

futónaptár
vége2023. január 7. (szo)4-4.5kmBudapest, NépligetTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2023-ban ismét malackodunk.
Találkozó: 9:30 – 9:45
Rajt: 10:00
Tervezett átlagos tempó: 6:45-7 perc / km.
Táv: 4 - 4,5 km
A részvétel ingyenes.
Találkozó, egyben rajt és cél: Népliget, a Vajda Péter utca és a Könyves Kálmán körút sarkánál található kör alakú parkolóban. Link: https://goo.gl/maps/afYGYp4BJpS2
A Népliget betonozott útjain, földutakon, és néhol a földutakat elhagyva futunk. Legyetek óvatosak a talaj egyenetlenségeivel, vigyázzatok magatokra és másokra.
Ha teheted, gyere tömegközlekedéssel. A 3-as metró Népliget megállójától is csak 900 méter, de az 1-es villamos közvetlenül a parkoló mellett áll meg. Ha autóval jössz, a találkozónál lévő parkolóban tudsz megállni. Vedd figyelembe, hogy a parkolóhelyek száma korlátozott.
Bringát saját felelősségre tudsz oszlophoz, fához lakatolni. Közös bemelegítés valószínűleg nem lesz. Érkezz időben, hogy az ízületeidet át tudd mozgatni. Termoszban tudsz magadnak meleg teát hozni, ezt javaslom is. Csomagmegőrzést vagy ruhatárat nem tudunk biztosítani, de biztos vagyok abban, hogy a táskádat, kabátodat be tudod majd tenni valaki autójába.
Aki malacnak öltözve érkezik, az számíthat a többiek elismerésére!
Kérlek titeket, hogy az eseményen mellőzzétek a politikai, vallási vagy ideológiai megnyilvánulásokat, a szemetelést, a káromkodást, a verekedést, a Népliget flórájának és faunájának következetes (vagy akár egyszeri) rongálását illetve kiirtását. Kérlek titeket, hogy fegyvert, fegyvernek látszó vagy másokban esetleg félelmet keltő tárgyat (vállról indítható rakéta, plutónium, életnagyságú godzilla jelmez) lehetőleg ne hozz magaddal. Ha ezt nem tudod megoldani, akkor hívd fel a körülötted állók figyelmét arra, hogy a nálad lévő tárgy nem jelent rájuk veszélyt.
Az esemény közösségi futás, és nem verseny. Már csak azért sem, mert aki engem megelőz, nem fogja tudni, hogy merre kell tovább futnia. Kérlek titeket, hogy haladjatok libasorban, mert csak így biztosítható, hogy azok is szép malacot rajzoljanak, akik hátul lesznek.
Kutya:
Kutyát csak akkor hozz, ha 100%-ig biztos vagy abban, hogy jól kezelhető nagy tömegben is.
Bicikli:
A futáson biciklivel ne vegyetek részt!
Babakocsi:
Az útvonalon lépcső, vagy emelkedő nem lesz, az ösvényeken viszont néhol viszonylag nehéz a babakocsit tolni, de futóbabakocsival nem jelent majd gondot. A bokrok melletti elhaladásnál figyelj a visszacsapódó ágakra, amik a babáknak pont szemmagasságban lehetnek. Segítsd a babakocsis anyukákat és apukákat.
Kérlek, hogy legkésőbb a futás előtti napon aktualizáld a részvételi szándékodat: ha nem tudsz jönni, állítsd át ’Ott leszek’-ről ’Érdekel’-re.
Lesznek egyenetlen ösvények, nem megfelelően burkolt járdaszakaszok, útpadkák és gödrök. Vigyázzatok magatokra, egymásra és mindenkire.
Fontos: a rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük