Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 13. (szo)
2020. jún. 14. (vas)
2 napos2.5 / 7 / 10 / 21kmSátoraljaújhelyTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

A BSI szervezésében Vivicitta virtuális futóhétvége lesz június 12-14. között! ☺️

Mi megrendezzük az ÚjhelyCittát, tartsatok velünk:

- 13-án, szombat reggel 8 órától a pályán várunk mindenkit szeretettel, itt lehetőség nyílik a 2.5 km vagy a 7 km lefutására, de akár a 10 km és a félmaraton is teljesíthető! 🏃 Jöhetnek családok, gyerekekkel együtt, lehet sétálni, nincs semmilyen elvárás!

- 14-én, vasárnap reggel 9 órától Rostallóról indulva futunk félmaratont, de igény szerint ott is meg lehet oldani a rövidebb távokat!

Aki a választott táv teljesítéséért szeretne egy gyönyörű, névre szóló érmet is kapni, a kedvezményes nevezés ügyében keressen minket! ☺️ A gyerekek biztos örülnek egy éremnek!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük