Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
Holnap2021. szeptember 25. (szo)2 / 3 / 8.6kmBudapest, KáposztásmegyerTovábbi infoCímke , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Rendezők: Budapest Főváros IV. kerület Újpest Önkormányzata, Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat
Szervező: Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztály
Időpont: 2021. szeptember 25. 8.00-14.00 óráig.
Helyszín: Budapest IV. ker. Újpest, Káposztásmegyer, Farkas-erdő és környéke.
Megközelíthető: Újpest-központból a 220-as autóbusszal; Újpalota, Szentmihályi út felől a 296 és 296A, a Keleti pályaudvartól a 20E jelzésű autóbusszal.
Információ és helyszíni nevezés:
Az Óceánárok utca és a Farkaserdő utca által határolt füves területen.
Táv: Mini futás: 2,0 km
Maxi futás: 3,0 km
Kerékpáros futam (2 kör): 8,6 km
Kutyás futás: 2,0 km
Rajt: Óceánárok utca (Szilas Multisport Bázis előtti útszakasz).
Cél: Farkaserdő utca (Babits Mihály Gimnázium melletti útszakasz).
Időrend: Aerobic Simon Szimonettával: 8.45 órakor
Mini futás: 9.00 órakor
Aerobic Simon Szimonettával: 10.00 órakor
Maxi futás: 10.15 órakor
Kerékpározás: 11.15 órakor
Kutyás futás: 13.00 órakor
Útvonal: mini futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Farkaserdő utca
maxi futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Homoktövis utca –
Farkaserdő utca
kerékpározás: Óceánárok utca – Megyeri út – Külső Szilágyi út – Homoktövis utca - Farkaserdő utca (2 kör)
kutyás futás: Óceánárok utca – Farkas-erdő – Farkaserdő utca
Nevezés és részvétel: A sporteseményen mindazok a futók és kerékpározók vehetnek részt, akik a határidőig jelentkeznek, a kiírási szabályokat elfogadják, egészségi állapotuk és kerékpárjuk műszaki állapota lehetővé teszik az indulást. A Futó- és Kerékpáros Fesztiválon mindenki csak saját felelősségére vehet részt. Felhívjuk a Kerékpáros futamon résztvevők figyelmét a közlekedési szabályok betartására. Kutyás futásra nevezni az Állatmentő Ligánál lehet (1046 Váci út 67-69).
Nevezés rendje: A versenyre előzetesen nevezni lehet a Káposztásmegyeri Településrészi Önkormányzat irodájában (1048 Bp., Hajló u. 42-44., bejárat a Lóverseny téri játszótér felől). 2021. szeptember 13-án hétfőn (9-17 óráig), szeptember 14-én kedden (9-16 óráig), szeptember 15-én szerdán (9-17 óráig), szeptember 16-án csütörtökön (9-16 óráig) és szeptember 17-én pénteken (9-12 óráig). A verseny napján, a helyszínen minden versenyszámra 8 órától az adott versenyszám indításáig lehet nevezni.
Egyéni nevezés esetén a nevezési lapon az alábbi adatokat szükséges feltüntetni: név, születési idő, pontos lakcím, telefonszám, adóazonosító jel!
Nevezési díj a kutyás futás kivételével versenyszámonként:
előzetes nevezés: 800 Ft/fő
helyszíni nevezés: 1200 Ft/fő
A kutyás futás kivételével minden benevezett résztvevő emblémázott pólót, valamint a táv teljesítése után frissítőt kap. A pólók átvehetők a nevezéskor.
Díjazás: Az elért helyezésekért külön díjazást nem adunk, minden résztvevő a kutyás futás kivételével a szervezők által készített sorszámozott szelvényt kap, mellyel sorsoláson vehet részt. A kisorsolásra kerülő tárgyjutalmakat a rendezők biztosítják.
A mini futáson résztvevők sorsolása kb. 9.30 órakor, a maxi futáson és kerékpározáson résztvevők sorsolása kb. 12.30 órakor lesz a színpadon.
A díjakat átadja Déri Tibor, Újpest polgármestere és Molnár Tibor elöljáró.
Fődíj egy-egy MTB kerékpár.
A csoportos nevezési lapokon szervezőként és kísérőként megnevezettek között is kisorsolunk egy MTB kerékpárt.
A kisorsolt tárgyjutalmakat csak azok kaphatják meg, akik a rendezvény helyszínén a sorsoláskor azt személyesen át tudják venni. Ha a kisorsolt személy nem jelentkezik, ugyanarra a tárgyra új számot, illetve nevet sorsolunk ki.
A szervezők a programváltozás jogát fenntartják!
A rendezvény területén a résztvevőkről, illetve a történésekről kép-, hang-, valamint videófelvétel készülhet a nyilvánosság számára.
További információval az Újpesti Polgármesteri Hivatal Ifjúsági, Sport, Művelődési és Oktatási Osztályának munkatársai a 231-3101 /116, 120 telefonszámon készséggel állnak rendelkezésre.

Megosztás

Időjárás előrejelzés - Budapest (HU)

09-24

pén

min.14°C

max.21°C

felhő80%

pára57%

esőn/a

szél27.8km/h

09-25

szo

min.15°C

max.26°C

felhő0%

pára47%

esőn/a

szél12km/h