Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. december 4. (vas)nincs adatEdelényTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Az Edelényi Futók Egyesülete idén is szeretettel vár mindenkit az Edelényi Kastélyszigetre, hogy eltöltsünk egy kellemes estét együtt!
Az esemény ezúttal nem verseny, hanem egy vidám ismerkedős-beszélgetős közösségépítő rendezvény, ami a gyerekekről és az ünnepi hangulatról szól. Ezért megkérünk mindenkit, hogy lehetőségeihez mérten segítsen megtölteni ajándékokkal (gyümölcs, csokoládé, cukorka stb.) a Mikulás zsákját, hogy legyen mit kiosztani a gyermekeknek. Továbbá, aki csak teheti, öltözzön mikulásnak, vagy tegyen fel legalább egy mikulássapkát a hangulat kedvéért.
Az eseményen a korábbi versenyeink érmeinek, multifunkcionális csősáljainak megvásárlásával az egyesületünk támogatása is lehetséges lesz.
Menetrend:
16:45 Gyülekező, az apró ajándékok összegyűjtése
17:00 Zenés bemelegítés
17:10 Közös fáklyás kocogás, vagy séta a Kastélyszigeten, kinek-kinek kedve szerint
Utána a Mikulás, Mikulások az összegyűjtött ajándékokat kiosztják a gyermekeknek, majd beszélgetünk, ismerkedünk egy kis forralt bor és tea mellett.
kb.18:00 Az estét közös csillagszórózással, és emlékfotó készítéssel szeretnénk zárni, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon gyufát, tűzgyújtó eszközt!
Kicsik, Nagyok, Közepesek, Kismamák, Nagypapák, Szülők, Nagyszülők, Unokák, Papák és Dédik, ne hagyjátok ki: TALÁLKOZZUNK IDÉN IS EGY SZÉP ESTÉRE!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük