Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. szeptember 15. (vas)1 / 3 / 7 / 14 / 21 / 28kmDunaharasztiTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Rendezvény időpont: 2019. szeptember 15.
Helyszín: Dunaharaszti, Baktay tér
Rendezők
Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület, Fut a Haraszti Versenyközpont, rajt-cél: Dunaharaszti Baktay tér
Nevezés, rajtcsomag átvétel, információs pult a versenyközpontban, az Öltöző, Ruhatár, WC a versenyközpont közelében lesz megtalálható. Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk! A ruhatár délután 3:30 óráig fog üzemelni.
Útvonal: Az útvonal a rendezvény honlapján és a Facebook oldalon kerül feltüntetésre.
Távok, rajtidőpontok:
● 10:00 óra: 28 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 28 km VÁLTÓ FUTÁS - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 21 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:20 óra: 14 km – ezen a távon 10 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:50-ig)
● 10:20 óra: 7 km (Helyszíni nevezés 9:50-ig)
● 9:10 óra: 3 km (Helyszíni nevezés 8:40-ig)
● 9:00 óra: 1 km

Korcsoportok: (a születési év számít csak, születési hónapot, napot nem veszünk figyelembe)
● 14 év alatt (2005-ben és utána születettek)
● 15 – 40 év között (2004 – 1979 között születettek)
● 41 – 50 év között (1978 – 1969 között születettek)
● 51 – 60 év között (1968 – 1959 között születettek)
● 60 év felett (1958 és előtte születettek)
Díjazás: Az abszolút 1-3. helyezett távonként (külön női és külön férfi) díjazásban részesül. Ezen kívül korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk. Váltófutásban nincs korcsoportonkénti és nemenkénti díjazás, csak abszolút első három csapat befutó eredményét díjazzuk.
Frissítés: A futópályán lesznek frissítő állomások (víz, ISO ital, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra. A frissítőpontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt majd közöljük a honlapunkon és a Facebook oldalon.
Parkolás: A honlapon és a Facebook oldalra felkerül majd egy térkép, amely jelzi a rajt és célhelyet és a parkolási lehetőségeket. Rajtszám átvétel: A verseny előtti napon (szept. 14 szombaton) 16 órától 19 óráig a verseny helyszínén, a Baktay Ervin Gimnázium előtt felállított sátornál.
A verseny napján a helyszínen 7:30 órától 9:30 óráig lehetséges, legfeljebb a nevezni kívánt táv indítása előtt fél órával.
Nevezési információk:
Előnevezés: http://www.nevezes.hu/dunaharaszti. Határidő: 2019. szeptember 02. éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség. Regisztráció az 1km-es távra rövidesen a futaharaszti.blogspot.hu –n.

A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják. Korhatár: A 28 illetve a 21 km-es futáson a 14 évesnél idősebbek, a 14km futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. A többi távon nincs korhatár. Nevezési díjak:
Határidők 2019. szept. 02. éjfélig
1000 m ingyenes
3 km 1.000,- Ft
7 km 2.000,- Ft
14 km 3.000,- Ft
Félmaraton 4.000,- Ft
28km 4.500,- Ft
4*7 km váltó 8.000,-/csapat (4fő)
2019. szept. 03-től
1000 m ingyenes
3 km 1.300,- Ft
7 km 3.000,- Ft
14 km 4.000,- Ft
Félmaraton 5.000,- Ft
28km 5.500,- Ft
4*7 km váltó 12.000,-/csapat (4fő)

A 3 km futás nevezési díja jótékonysági célokat szolgál, a befolyt összeget a Dunaharaszti Baktay Ervin Gimnázium Pro Alma Mater Alapítványa kapja. A megadott árak egy főre vonatkoznak – kivéve a 4*7 Km váltó futást. Váltóra csapatonként kell nevezni, egyszer egy összegben utalva. A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak 2019. szept. 02. éjfélig be kell érkeznie. Utaláskor a közlemény rovatba írd be a nevezéskor kapott kódszámot, hogy a befizetéseket könnyebben tudjuk beazonosítani. Ha előre beneveztél, de csak a helyszínen fizetsz, akkor a helyszíni nevezési díjat kell kifizetned! Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a honlapon elérhető rajtlistán. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják. Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2019. szeptember 15. 7.30-09.30-ig, legfeljebb a nevezni kívánt táv indítása előtt fél órával. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges és nincs garantált induló csomag és befutó érem.
Fizetés: A nevezési díj befizetése átutalással lehetséges a Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület Erste Banknál vezetett 1160000600000000-64582629 számlaszámú bankszámlájára. Az átutalásnál a közleményben a versenyzőnek meg kell adnia a nevét, a születési évét és a távot és a nevezéskor kapott kódszámot.
A nevezési díj tartalmaz: ● részvételt a versenyen ● komplett frissítést a pályán ● további frissítést a célban ● elektronikus időmérést ● ingyenesen letölthető fotókat a versenyről ● orvosi felügyeletet ● biztosított útvonalat ● Rajt- és befutócsomagot: támogatóink ajándékait (előnevezőknek garantáljuk) ● egyedi emlékérmet ● a versenyhez kapcsolódó kiegészítő programokat ● Az eseményhez a Futóparty logójával ellátott technikai pólót készítettünk, melyet a nevezéskor méret megadásával lehet megrendelni 3.200,-Ft-os áron (változás jogát fent tartjuk)

Egyéb szabályok:
● Szintidő: a 28km-es távon 3:30 óra, a félmaraton versenyen 3 óra, a 14 km-es távon 2 óra, a 7 km-es távon 1 óra. A 28 km-es futáson a 4. körre csak az indulhat, aki a 21 km-t teljesíti 2:30 alatt.
● A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
● A babakocsis, kerekesszékes és handbike-os versenyzők a mezőny előtt 5-10 perccel kerülnek elindításra, saját felelősségre indulnak.
● Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
● A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
● A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. Nem számít útvonal elhagyásnak az útközben a mobil WC-t használat miatti kiállás.
● A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
● A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük illetve honlapunkon megjelenítjük.
● A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.
● A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
● A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
● A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a távok, a program és időpont változtatás jogát.
● A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
● A rendezvényről hang- és képfelvétel csak a szervező előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével történhet! A katasztrófavédelmi hatóság határozata értelmében versenyeinken a magántulajdonú drónok használata és működtetése tilos! Drónok kizárólag a szervezők. írásos engedélyével működtethetőek
● A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.
● A nevezés megtörténte és a nevezési díj befizetése után a versenyen történő részvétel lemondására 2019. szept. 10. éjfélig van lehetőség a nevezési jog másik versenyzőnek történő átadásával vagy anélkül. Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
● Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.
● A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.
● A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A főszervező nem tartozik felelősséggel a rendezvényen résztvevő felkészületlenségéből, könnyelműségéből és hanyagságából származó balesetekért és károkért.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük