Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. július 3. (szo)1.2 / 5 / 10 / 21kmEnyingTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2021 júliusában rendhagyó időpontban kerül megrendezésre a "Rügypattintó futás és sportnap". A megszokott ( 1200m 5-10-21 km ) távokon és útvonallal, de sok újdonsággal és kiegészítő programmal várunk benneteket az Öreghegy lábánál, a festői szépségű Úsztató Horgásztónál a verseny napján!
MÉG EGY NAGYON FONTOS INFO! A jelenlegi járványügyi szabályozás miatt a rendezvény nevezési létszáma 500 főben van maximalizálva. 500 fő alatt a szabadtéri sportfesztiválokra vonatkozó szabályozás értelmében védettségi igazolvány NÉLKÜL is lehet jönni, így a létszámkorlát eléréséig mindenkit szeretettel várunk!
NEVEZÉS:
https://forms.gle/7TG13LnE1wUGrTdQ8
A munkátok fontos számunkra! Ennek elismerése céljából idén ha rendészeti vagy egészségügyi dolgozó vagy, jelöld a nevezési felületen, mert ezt a 2 kategóriát külön-külön díjazásban részesítjük! ❤

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük