Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. augusztus 29. (szo)nincs adatSopronTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Jön! JÖn! JÖN! Új időpont: 2020. augusztus 29. szombat!

Nevezz kedvezményesen július 14., kedd éjfélig!

Figyelem! A jelenlegi pandémiás helyzetre való tekintettel, és a korábbi évek tapasztalatai alapján a következőket határoztuk meg:

Amennyiben a rendezvény halasztásra kerül a pandémiás helyzet alakulása, vagy időjárás miatt a verseny virtuális futásként kerül lebonyolításra. Amennyiben így alakul az egyesület a nevezési díjból azt az összeget, ami a lebonyolítással járt volna felajánlja egy később meghatározott jótékony célra! Ebben az esetben a határidők módosulhatnak.

Virtuális futás: a futó egy más időpontban teljesíti a nevezett távott egyénileg, ezt rögzíti valamilyen eszközzel (mobil, okosóra, stb.). A teljesítést igazoló képernyőfotót feltölti egy erre a célra megadott felületre. (később kerül közlésre, csak szükség esetén) Megkapja a befutó érmet, illetve a kulacsot a teljesítést követően.

Nevezési feltételek: http://www.paddy.hu/csak-egy-ejszakai-futas-feltetelek/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük