Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. december 2. (vas), 10:00nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kedves Futó-, Segítőtársak!

2014-ben került megrendezésre az I. Tapolcai Jótékonysági Futás, melynek célja az volt, hogy futva segítsünk, és szebbé tegyük mások Karácsonyát is.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy a résztvevők, a jótékony sporttársak létszáma minden évben egyre nőtt.

Idén jubilálunk, már ötödik alkalommal fogunk majd össze, húzunk futócipőt, s trappolunk esőben, szélben – akár hóban -, hogy a nehezebb helyzetben élő társaink Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. Hiszen ami nekünk "apróság", az másnak egy boldogabb Karácsony!

A futás időpontja 2018. december 2. vasárnap, 10 óra.
Részletes program később!

A futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne. Akik pedig csak segíteni kívánnak, helyettük is lesznek vállalkozó szellemű futók. :)

A fiatalabb, ám lelkes segítőinknek egy rövidebb táv, kb. 500 m teljesítésére is adtunk lehetőséget, melyet idén is biztosítunk. A rendezvény egy gyermek-futammal veszi kezdetét. A gyermekeknek idén is egy kis meglepetéssel készülünk. :)

Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.

Amivel segíteni tudunk: játék, tartós élelmiszer, ruha. Tulajdonképpen pénz kivételével bármi, amivel szebbé tehetjük a Karácsonyt. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt játékokat, élelmiszereket és ruhákat idén is az „ÉN – KÉP – TÉR” Szociális és Mentálhigiénés Alapítvány részére ajánljuk fel, akik pontosan ismerik a rászorulók helyzetét és tudják mely családnak mivel tudunk segíteni.

Természetesen nevezési díj idén sem lesz!

Előnevezés lehetséges a focike57@gmail.com e-mail címen. Az előnevezettek számára névre szóló rajtszámot biztosítunk. Nevezéskor kérjük megadni a következő adatokat:
Név, becenév (ha azt szeretnéd a rajtszámra), gyermekeknél a születési év (ez nekünk fontos, hogy tudjuk mennyi gyermek vesz részt a rendezvényen és mennyi meglepetéssel készüljünk) és végül melyik településről érkezel. A település megadása nem kötelező, csupán kíváncsiak vagyunk mely településekről érkeznek segítők. Az adatokat természetesen csak a rendezvény napjáig tartjuk meg és csupán a jótékonysági futáson történő regisztráció miatt van rá szükségünk.

Fontos: a rendezvényen való részvétellel mindenki elfogadja, hogy fénykép és/vagy videófelvétel készülhet róla, mely megjelenhet az esemény Facebook oldalán.

Az előnevezéseket 2018. november 25-ig tudjuk elfogadni. Utána már csak a helyszínen lesz lehetőség nevezésre, de ebben az esetben névre szóló rajtszámot sajnos nem tudunk biztosítani.

Információ: focike57@gmail.com

Szeretettel váruk Mindenkit rendezvényünkön, segítsünk együtt 2018-ban is!

Futva segítsünk! :)

Az esemény főszervezője: Földesi József

„Beszélni ezüst, valamit láthatóvá tenni azonban arany.” /Theo Peeters/

Tapolcai Trappolók

Megosztás