Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 6. (vas), 11:000.8 / 5 / 10kmCsehbányaTovábbi infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Kedves Futótársak, Barátaink és Segítők!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy
2018. május 06-án, a Piros Életmód és Sportegyesület, valamint Csehbánya Község Önkormányzata szervezésében megrendezzük a Vahur Run Jótékonysági Futást! Ezúton is köszönjük Straub Dávid Polgármester Úrnak, hogy lehetőséget biztosított számunkra.

Rendezvényünk nem futóverseny, de nem is csak egy egyszerű sportesemény. Részvételeddel az ajkai Vahur Állatvédő Egyesületet támogatod.

A nevezési díj: 2200 Ft.- ,de ezen felül is lehet a helyszínen adakozni. A kihelyezett gyűjtőládába várjuk a felajánlásokat. Amennyiben nem tudsz eseményünkön részt venni, de szeretnél adakozni, azt az alábbi számlaszámon megteheted:

Vahur Ajka és Térsége Állatvédő Egyesület
Balaton-felvidéki Takarékszövetkezet
Számlaszám: 72800061-10014231
Adószám: 18937318-1-19

A nevezési díjból befolyt összeg 100%-a átadásra kerül a Vahur Állatvédő Egyesületnek.

• Futótávok: 5km, 10km
• Gyalogló táv: 5km
• Gyerektáv: 800m

• Bemelegítés: 10.50-kor
• Rajt időpontja: 11.00-kor

A helyszínen a gyerekeknek játszótér, sütés-főzés, a kutyamenhely közreműködésével kutyus sétáltatás és simogatás is lesz.

Kedves Gazdik! Kutyával futásra van lehetőségetek. Ebben az esetben kérünk benneteket, hogy tartsátok kutyáitokat pórázon, és legyetek szívesek a kutya oltási könyvét magatokkal hozni!
Köszönjük szépen!

A rendezvény gördülékeny lebonyolításáról a Csehbányai Polgárőrség gondoskodik. Köszönjük előre is munkájukat.

A TE segítségedre is számítunk!
Oszd meg a futást, gyertek minél többen! Fussunk egy jó ügy érdekében!

Piros Életmód és Sportegyesület

Megosztás