Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2015. augusztus 15. (szo), 07:3017 / 25kmDobogókőTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A beast előtt szeretnénk lehetőséget kínálni nektek, hogy teszteljétek magatokat egy igen kemény, de annál szebb útvonalon vezető kb 25 km futással, sok szinttel! Erre az eseményre azokat várjuk, akik komolyan, rendszeres terepfutással készülnek a beastre, heti rendszerességgel futnak terepen legalább 15-20 km-t, és/vagy eddig már teljesítettek super és beast távokat, amelyek ideje a következő volt: super (idén!) 3 és fél órán belül, tavalyi beast-ek 4 órán belül. Természetesen nem tudjuk pontosan megszabni a keretet, reméljük, hogy mindenki kellő önértékeléssel bír a saját teljesítményét illetően. Nem fogunk gyorsan futni, de megállás nélkül fogunk végig haladni. Igény mutatkozott egy picit rövidebb, lassabb, bevárósabb csapatra is, így lesz egy 17 km körüli verzió is, ide is jelentkezhettek. Ez a csoport ráérősebben fog haladni.
Tervezett útvonal:
Erősebb csoport: 20-25 kmDobogókő-Lukács árok-Vadállókövek-Prédikálószék- Szőkeforrás völgy-Rám-szakadék-Dobodgókő
Lassabb csoport: 17 km
D.kő-Szőkeforrás völgye-Rámszakadék-D.kő
!! a Rám szakadékban sem túrázni, hanem felfutni szeretnénk, legalábbis a nem mászós, patakos részeken azt fogunk!
A kora reggeli időpont betartására, és ez által a pontos indulásra kérünk mindenkit! :) Találkozó a dobogókői parkolóban.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük