Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2014. december 4. (csü), 18:15nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Akik már tagjai a RUNgary közösségének, azok tudják, hogy minden csütörtökön este citytrail közösségi futást szervez a RUNgary Budapest különböző pontjain keresztül haladva.

Eddig ezen események gyülekező helye a RUNtotta nevezetű, futóbarát kis kávézó és étterem volt, innen indult és ide futott be a lelkes futóközösség. Sajnos november végével a hely bezárásra került, emiatt e hét csütörtöktől a bázis átkerül a SUN PALACE FITNESS-be.

Itt sikerült egy olyan megállapodást kötni a Közösségben az Egészségért Programnak, aminek keretében egy külön termet biztosítanak annak érdekében, hogy továbbra is legyen egy olyan hely a RUNgary futóközösség és a Közösségi Sport Program tagjai számára, ahol nyugodtan át lehet öltözni és felkészülni a város bevételére.

Ezen kívül a teremben lehetőségünk van saját magunk számára CORE TRAINING edzést tartani, ha igény van rá, futás előtt egy kb. fél órás foglalkozást. Ehhez nem kapunk eszközöket, ezért mindenkinek saját magának kell hoznia hozzá szőnyeget, polifoamot.

A megállapodás további részletei:

· a kisterem használata ingyenes, amelyet egy tőlünk kapott BELÉPŐKÁRTYÁVAL lehet megközelíteni a recepció felől (ezt a kártyát mindenki magánál tarthatja, de csak a közösségi események alkalmával jogosít belépésre)

· a Sun Palace Fitness egyéb szolgáltatásait nem vehetjük igénybe ingyenesen, így azokat a SPF által megszabott módon és árakon lehet csak használni (uszoda, szauna, fitness terem stb.)

Tehát a következő időpont: 2014. december 4. (csütörtök)

TALÁLKOZÓ: 18:15

KEZDÉS: 18:30 (Core Training) 19:15 (Futás 10 km)

HELYSZÍN:
1036 Budapest, Nagyszombat utca 1. (Sun Palace Fitness)

A büfé 21:00-ig tart nyitva, így lehet, hogy mire visszaér mindenki a futásból, már nem lesz nyitva. Emiatt aki ott helyben szeretne a futás után valamit elfogyasztani, az az edzés kezdete előtt, előzetesen tudja megvásárolni magának. Üdítők kaphatók a recepciónál is. Az épület másik oldalán van egy nagyon jó Non-Stop üzlet, ha mást is szeretnétek vásárolni.

Az útvonal a csütörtöki időjárástól függően lesz kijelölve!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük