Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2017. november 11. (szo), 09:00nincs adatKelenvölgyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

A Kerület Napjához kötődő Városrészek Közötti Futást hagyományosan Újbuda szívében, a Bikás Parkban rendezi meg az Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft. november 11-én szombaton.

A rendezvényre érkező családok 9 órától tudnak nevezni az Újbudai Sportcentrum műfüves sátrában. A regisztrációra és a rajtszámok átvételére 10 óra 30 percig van csak lehetőség annak érdekében, hogy mindenki időben el tudja foglalni a helyét a rajtvonalnál. A közös zenés bemelegítést követően az óvodások örömfutásával kezdődik a program. A szülők a pálya melletti zöld füves területen kísérhetik a piciket. A hagyományokhoz híven 11 óra 11 perckor dördül el ünnepélyes keretek között a rajtpisztoly és elindulnak a különböző korosztályoknak kiírt versenyek. A diákok nem csak magukért, hanem a sulijukért is futnak a tömegesítési verseny keretében. Azok az iskolák, amelynek a tanulói a legmagasabb létszámmal vesznek rész a Városrészek Közötti Futáson külön díjazásban részesülnek. A különböző korosztályok versenyeit a Válassz Sportot Újbudán 60 felett versenysorozat nevezői zárják. Az eredményhirdetésre 13.30-kor kerül sor. Az első 50 befutó kap ajándékot korosztályonként, és az első három helyezett vehet át értékes díjakat.

Annak érdekében, hogy a nevezés gördülékenyen menjen és minél kevesebbet kelljen sorban állni a helyszínen, érdemes előregisztrálni az alábbi linken:https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSeQbcI_OvV9yg6SoR41bMBP5IB0BuxJ8myeBrl9ZtvbMN6vtg/viewform?c=0&w=1
a versenyt megelőző csütörtök délig, azaz november 09-én 12 óráig.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük