Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 5. (szo)min. 3kmTökölTovábbi infoCímke , , , ,

Az ingyenes címkével ellátott futásokon van olyan táv, ahol ingyenes / díjmentes a nevezés, de előfordulhat, hogy előzetes regisztrációhoz kötött, és / vagy csak gyerek / családi távokra vonatkozik.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Minden évben már hagyományként megtartjuk a Szufla Futófesztivál előtt 2 hónappal a Tököli parkerdőben a versenyre való felkészítő Végtelen futást. Ebben az évben sajnos nem várt okokból kifolyólag elmaradt a felkészítő futás is és a versenyünk is. Úgy döntöttünk, nem engedjük el a Végtelen futás csapatépítő, jó hangulatú, versenytől független eseményét, hanem 2020. Szeptember 5-én szombaton 10.00 órától MEGTARTJUK!
Különleges élmény azoknak is, akik már rutinosak és sűrűn futnak itt az erdőben, valamint azoknak is, akik elsőként jönnek el erre az eseményünkre.
Frissítést biztosítunk és aki legalább egy kört, 3 km-t futva vagy akár gyalogosan is teljesít az vendégünk lesz egy tál bográcsban főtt gulyáslevesre is. Nevezési díj nincs, minden érdeklődőt nagy szeretettel vár a Szufla Csapata.
Idén a Végtelen Futás a III. Mártoni Futónapnak lesz a felvezető futóeseménye, melyről ezen a linken tudtok meg több információt.

http://www.martonifutonap.hu/nevezes/

A Fogyatékos Napközit is szeretnénk támogatni, amennyiben lehetőségetek engedi a helyszínen Ti is megtehetitek majd.

Megosztás