Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. szeptember 5. (szo)min. 3kmTökölTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Minden évben már hagyományként megtartjuk a Szufla Futófesztivál előtt 2 hónappal a Tököli parkerdőben a versenyre való felkészítő Végtelen futást. Ebben az évben sajnos nem várt okokból kifolyólag elmaradt a felkészítő futás is és a versenyünk is. Úgy döntöttünk, nem engedjük el a Végtelen futás csapatépítő, jó hangulatú, versenytől független eseményét, hanem 2020. Szeptember 5-én szombaton 10.00 órától MEGTARTJUK!
Különleges élmény azoknak is, akik már rutinosak és sűrűn futnak itt az erdőben, valamint azoknak is, akik elsőként jönnek el erre az eseményünkre.
Frissítést biztosítunk és aki legalább egy kört, 3 km-t futva vagy akár gyalogosan is teljesít az vendégünk lesz egy tál bográcsban főtt gulyáslevesre is. Nevezési díj nincs, minden érdeklődőt nagy szeretettel vár a Szufla Csapata.
Idén a Végtelen Futás a III. Mártoni Futónapnak lesz a felvezető futóeseménye, melyről ezen a linken tudtok meg több információt.

http://www.martonifutonap.hu/nevezes/

A Fogyatékos Napközit is szeretnénk támogatni, amennyiben lehetőségetek engedi a helyszínen Ti is megtehetitek majd.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük