Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2022. október 16. (vas)0.4 / 2.5 / 7 / 14 / 21kmVeresegyházTovábbi infoCímke , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Harmadik alkalommal rendezzük meg Veresegyházán a Veresi Futónap fantázianévre hallgató futóversenyt, ami az Ötpróba program pontgyűjtő állomása is egyben ettől az évtől kezdve. Aki a rendezvényünkön regisztrált Ötpróbázóként vesz részt, a teljesített távtól függően pontokkal gazdagodik – ezeket pedig idővel garantált jutalmakra válthatja be. Ha még nem vagy Ötpróbázó, de szeretnél azzá válni és már nálunk megkezdenéd a pontgyűjtést, itt tudsz regisztrálni rá: https://otprobaparizsba.hu/
Idén újra megrendezésre kerül a gyerekek és szülők nagy kedvence, a mini futam 400 méteren, illetve a hosszabb távok mellett váltófutások is lesznek.
TÁVOK:
- mini futam 400 méter gyermekeknek
- 2,5 km
- 7 km (1 kör)
- 14 km (2 kör)
- 21 km (3 kör)
- váltó (21 km)
Rajt/cél: Veresegyház, Búcsú tér, Találkozók útja
Időpont: 2022.10.16. 10:00
Nevezési időszak: 2022. augusztus 10-től október 10-ig
Az útvonalak nagy része aszfalt és kis területen jó minőségű, apró, döngölt kavicsos földút Veresegyház legszebb részein. Futás közben lehetőség van a város természeti kincseiben gyönyörködni – a táv elhalad a tavak mellett, az őszi színekbe öltözött fák között, de érinti a veresegyházi városközpontot is. Az egészen kicsiktől az idősebb generációig, az amatőröktől a profi sportolókig bezárólag mindenki megtalálhatja a számára optimális távot. Fuss együtt a családoddal, barátokkal vagy akár egyedül, csapatban vagy egyénileg, a jó hangulat garantált.
Várunk mindenkit szeretettel!
„Tegyünk meg még több lépést egészségünk érdekében!”
További információk és nevezés: http://www.veresifutonap.hu
További részletekkel hamarosan jelentkezünk a weboldalunkon, Facebook, illetve Instagram oldalunkon.

Megosztás