Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. április 1. (szo)5-9kmVeszprémTovábbi infoCímke , , , , ,

A futás részletei

A Spartan Race Hungary büszkén jelenti be első hazai Jótékonysági Futamát, amely Veszprém Sprint rendezvényünk keretében kerül megrendezésre.

A Jótékonysági Futam bevételének jelentős részével egy helyi létesítményt, a Kozmutza Flóra Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Egységes Gyógypedagógiai Módszertani Intézményt fogjuk támogatni, adományunkkal az ott tanuló és élő gyermekek életminőségén igyekszünk javítani, valamint oktatóik munkáját segíteni.

Információ a futamról:

A Jótékonysági futamot/futamokat az Open futamok után indítjuk a délutáni órákban, ezeknek a pontos időbeosztásáról és a regisztrációs díjról a regisztráció megnyitásakor informálunk Benneteket még a januári hónap folyamán - amint megnyitjuk a nevezést, jelezzünk Nektek az összes elérhető csatornánkon (holnap, hírevél, Facebook oldal).

Indokolt esetben előfordulhat, hogy ezen eseményünknél is szükség lesz létszám korlátozásra, ahogy a normál Sprint futamoknál ezt már megtettük.

A pálya azonos a Sprint pályáéval, de nincs időmérés - ez amolyan közös örömfutás, természetesen a szabályok ugyanúgy betartandók, és az akadályokat ugyanúgy teljesíteni kell, mint a többi versenyünk esetében. Egy futamban itt is 250 fő rajtol egy időben.

A résztvevők egy sárga színű Charity polót kapnak, ebben kell teljesíteni a távot, majd a célbaérkezésnél szintén egy sárga színű Charity Finisher érmet kapnak a befutók. A Jótékonysági Futás nem része a Trifectának.

További információk hamarosan!

Megosztás