Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. február 10. (szo), 10:0019kmBudapest, FenyőgyöngyeTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

„Nem az számít, mekkorát tudsz ütni, hanem hogy milyen keményen állod az ütéseket, miközben csak mész előre”
(Rocky)

Rajt: 10:00 (érkezz időben!!!)
Cél nyitvatartása: 13:30-kor zár. Szintidő nincs, ám a célkaput, versenyközpontot zárási időben bontjuk.

Figyelem! a rendezvény ingyenes!
Nincs szükség előzetes regisztrációra sem!

„Dress code”
szürke melegítő, szürke kapucnis felső, fekete sapka.
(Cipőben nincs külön kitétel.)
Nincs még BALBOA pulcsid? Az eseményre már abban futhatsz!
Részletek hamarosan!

Parkolás
A Szépvölgyi út felső végén vannak parkolók. Ezeket használjátok. Figyeljétek az önkénteseket, ők mutatják majd melyik parkolóban van hely és melyik telt meg. Tartsátok be a KRESZ előírásait!

Csomagmegőrzést nem vállalunk! A parkolók sem őrizettek, ezért kérünk benneteket, hogy ne hagyjatok értéket az autókban, különösen látható helyen.

Frissítőpontok:
- rajt/cél és Szépjuhászné
- "batyus" rendezés, azaz mindenki hoz magával ezt-azt (üdítő, gyümölcs, keksz stb.).

A Balboa-kör
A Balboa-kör egy 19 km-es 860 méteres szintemelkedésű edzőkör a Budai-hegységben, amely egy népszerű közösségi futássá nőtte ki magát. Kettős célunk változatlan: sportunk, a terepfutás népszerűsítése, illetve a közösségépítés.
A Balboa nem verseny, hanem egy közösségi futás, vagyis itt nem az a lényeg, hogy egyéni csúcsot fussanak a résztvevők, azt viszont kívánatos, hogy a János-hegyi kilátó lépcsőjén a magasba emeljék a futók a karjukat, mint Rocky Balboa, ezáltal minden teljesítő Rockyvá avanzsálódhat.

Útvonal
Fenyőgyöngye feletti nagy rét (jelezzük) – zöld sáv – kék sáv – Határ-nyereg – sárga sáv – Nyéki-hegy – sárga sáv – Hűvösvölgy – sárga sáv – Nagy-Hárs-hegy – sárga sáv – Szépjuhászné – piros sáv – János-hegy(Erzsébet kilátó)=itt Rocky leszel :))) majd vissza ezen az útvonalon a rajthoz.

Útvonal és az útvonal követése
Az útvonalat javasoljuk, hogy ha még nem teljesítetted tanulmányozd előzetesen, nézd meg a térképen. Emellett szalaggal is lesz jelölve, valamint több kereszteződésben önkéntesek segítik a tájékozódást. Figyeld őket! Az út egy oda-vissza “pálya", visszafelé pont ugyanúgy fogsz jönni, könnyebb lesz a tájékozódás is, az emelkedők is, mert lejtőkké válnak. Bizony! :) Így buzdíthatjátok egymást, ha szembe találkoztok. Az útvonalról, ha minden rendben van, kérjük ne térj le, mert akkor nem a Balboa-kört teljesíted.

A RENDEZVÉNY INGYENES! :)
Szeretettel várunk minden (leendő) Rockyt!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük