Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 9. (szo)0.5 / 1 / 5 / 11 / 21kmSzatymazTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Útvonal
Határozottan TEREP! Bokára vigyázni!

21 km: A Szegedi Fehértó védett területén, a darvak éjszakázó helyeit megkerülve, a varázslatos alföldi tórendszer gátjain. Először a Bereck Péter-kilátó, majd a leendő bivalyrezervátum területén keresztül a kutatóházhoz (frissítőpont) visz az út. Innen a már jól ismert halászati kisvasút sínpárja mellett haladva a halászházakhoz, ahol a második frissítő várja a futókat. Tovább haladva a Bereck Péter-kilátó mellett, elhaladva a levegőztető mű vízesés mellett a gátrendszeren a Macskási rétre, a volt Budai ország úton Sándorfalvára a Pallavicini kastélyhoz (3. frissítőpont) majd vissza a Macskási rétnél a madarász kutatóháznál a töltésre (jobbra fordulva). Azon a jelölést követve a sasok útjára, aminek a végén jobbra ráfordulunk a cél egyenesre.

11 km: Ugyanazon az útvonalon, mint a 21 km a rajttól a kutatóházig (5,4 km) majd vissza a keleti töltésen Észak felé. Kis csalinkázás után a sasok útján végig és jobbra ráfordulni a célegyenesre.

5 km: Új útvonal! Ugyanazon az útvonalon, mint a 21 km a rajttól 1,5 km-ig, majd balra fordulva a tavak felé. A csatorna partján észak felé haladva a sasok útjára, azon végig nyugati irányba és jobbra ráfordulni a célegyenesre.

Nevezési díjak 21km-en, 11km-en és 5 km-en:
-2019. október 14-ig: 4.000 Ft
-2019. október 25-ig: 5.000 Ft
- Korlátozott számban helyszíni nevezés 6.500 Ft

A 5, 11, 21 km-es futáson résztvevők nevezési díjai a következőket tartalmazzák:

- részvételt a versenyen, biztosított útvonalon
- frissítést (Iso, víz, szőlőcukor, banán, keksz)
- orvosi szolgálatot
- egyedi összecsukható úti pohár
- egyedi befutó teljesítési érem
- frissítőt a célban
- egytálétel a célban (bivaly vagy szürke marha gulyás)

500 és 1000 m-en indulók:

- indulás a versenyen (kijelölt pályán)
- rajtszámot
- frissítőt a célban
- teljesítési kitűző

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük