Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. május 27. (vas), 16:002.5 / 5 / 10kmSárvárTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Kedves Sportbarát!
Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben újra, Fut a Sárvár Gurul a Sárvár, futó és görkorcsolya fesztivált rendezhetünk. A sárvári vár történelmi környezetében várunk Benneteket a rendezvényre.
Nem csak versenyzőket, hanem családokat, gyerekeket, fiatalokat és természetesen felnőtteket egyaránt várunk! Reméljük, a kategóriák között mindenki megtalálja a kedvére valót! Egy valódi sportfesztivált szeretnénk, ahol kezdő, haladó, amatőr és profi egyaránt megtalálja számítását. A különböző kategóriákban nagyon jó alkalom mutatkozik edzettségünk felmérésére, de kiváló lehetőség a nyári – őszi versenyidőszak különböző versenyeire való felkészülésre.
Versenyszámok:
3 km Görkorcsolyázás nem verseny
2,5 km Családi futás nem verseny
5 km városi futóverseny. A távon diák kupát hirdetünk, díjazzuk a legjobb általános iskolás (felső tagozatos) és középiskolás versenyzőt! A felnőt nevezőket külön érkeljük.
10 km utcai futóverseny, az eredményeket nemenként, és kategóriánként külön értékeljük.
A verseny forgalom elől lezárt területen zajlik. A kereszteződésekben a versenyzőket forgalom irányítók segítik. A futópálya borítása aszfalt, a Várpark területén kavicsozott földút. Frissítés a versenyközpontnál található fordítóban. A görkorcsolyás versenyszámban fejvédő (sisak) használata ajánlott.
A versenyen nevezési díj nincs, kivétel helyszíni nevezés esetén felnőtteknek 1000 Ft! Diákigazolvánnyal a helyszíni nevezés is díjmentes. A versenyen a versenyzői létszámot (5 km és 10 km) 500 főben maximáltuk, amennyiben ez a létszám megtelik a versenyen helyszíni nevezésre nincs lehetőség. A családi kategóriában a nevezés létszámmegkötés nélkül lehetséges.
Honlap: http://www.sarvaritinodi.hu/hu/271.html?div_id=165

Megosztás