Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Látrányi Löködönc (2022-07-09)

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 12. (vas)1 / 3 / 7 / 14 / 21 / 28kmDunaharasztiTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2021.09.12-én ÚJRA LESZ Haraszti Futóparty, immár hatodik alkalommal.
Rengeteg újdonsággal,meglepetéssel készülünk Nektek!
Nevezzetek!
Versenykiírás
Rendezvény időpont: 2021. szeptember 12.
Helyszín: Dunaharaszti, Baktay tér
Rendezők
Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület, Fut a Haraszti Versenyközpont, rajt-cél: Dunaharaszti Baktay tér
Nevezés, rajtcsomag átvétel, információs pult a versenyközpontban, az öltöző, ruhatár, WC a versenyközpont közelében lesz megtalálható. Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk! A ruhatár délután 3:30 óráig fog üzemelni.
Útvonal: Az útvonal a rendezvény Facebook oldalon kerül feltüntetésre.
Távok, rajtidőpontok:
● 10:00 óra: 28 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 28 km VÁLTÓ FUTÁS - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 21 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:20 óra: 14 km – ezen a távon 10 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:20 óra: 7 km (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 9:10 óra: 3 km (Helyszíni nevezés 8:40-ig)
● 9:00 óra: 1 km
Korcsoportok: (a születési év számít csak, születési hónapot, napot nem veszünk figyelembe)
● 14 év alatt (2005-ben és utána születettek)
● 15 – 40 év között (2004 – 1979 között születettek)
● 41 + (1978-ban és utána születettek

A legfiatalabb és legidősebb versenyzőt abszolút kategóriában külön díjban részesítjük.
Díjazás: Az abszolút 1-3. helyezett távonként (külön női és külön férfi) díjazásban részesül. Ezen kívül korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk. Váltófutásban nincs korcsoportonkénti és nemenkénti díjazás, csak abszolút első három csapat befutó eredményét díjazzuk.
Frissítés: A futópályán lesznek frissítő állomások (víz, ISO ital, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra. A frissítőpontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt majd közöljük a Facebook oldalon.
Parkolás: A Facebook oldalra felkerül majd egy térkép, amely jelzi a rajt és célt, valamint a parkolási lehetőségeket. Rajtszám átvétel: A verseny előtti napon (szept. 11-én, szombaton) 16 órától 19 óráig a verseny helyszínén, a Baktay Ervin Gimnázium előtt felállított sátornál.
A helyszíni nevezés a verseny napján a helyszínen 7:30 órától 9:30 óráig lehetséges.
Nevezési információk:
Előnevezés: https://nevezesek.hu/event/harasztifutoparty/nevezes
Az 1 km távon nincs időmérés, az ezen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezt a facebook esemény oldalon közzétett Google űrlapon kell megtenni. Csak az részesül befutóéremben, aki előzetesen regisztrál.
Határidő: 2021.szeptember 03. éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.
A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják. Korhatár: A 28 km-es, illetve a 21 km-es futáson a 14 évesnél idősebbek, a 14 km futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. A többi távon nincs korhatár. Nevezési díjak:
2021. szeptember 3-ig
1000 m ingyenes
3 km 1.500,- Ft
7 km 3.000,- Ft
14 km 4.000,- Ft
Félmaraton 5.000,- Ft
28km 5.500,- Ft
4*7 km váltó 12.000,- /csapat (4fő)
Az újrahasznosítás jegyében a rajtszámokat verseny után visszaváltjuk, ezért az átvételkor, 2.000,- Ft kauciót kell fizetni, melyet a rajtszám leadásakor visszatérítünk.
A megadott árak egy főre vonatkoznak – kivéve a 4*7 Km váltó futást. Váltóra csapatonként kell nevezni, egyszer egy összegben fizetve. A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak 2021. szept. 03. éjfélig be kell érkeznie. Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a rajtlistán. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják. Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2021.szeptember 12-én 7.30-09.30-ig. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges és nincs garantált induló csomag és befutó érem.
Fizetés: A nevezésnél be kell írni a nevező nevét, születési évét és a távot, a fizetés online fizetéssel a Barion rendszerén keresztül történik.
A nevezési díj tartalmaz: ● részvételt a versenyen ● komplett frissítést a pályán ● további frissítést a célban ● elektronikus időmérést ● ingyenesen letölthető fotókat a versenyről ● orvosi felügyeletet ● biztosított útvonalat ● Rajtcsomagot: támogatóink ajándékait (előnevezőknek garantáljuk) ● egyedi emlékérmet ● a versenyhez kapcsolódó kiegészítő programokat ●
Egyéb szabályok:
● Szintidő: a 28km-es távon 3:30 óra, a félmaraton versenyen 3 óra, a 14 km-es távon 2 óra, a 7 km-es távon 1 óra. A 28 km-es futáson a 4. körre csak az indulhat, aki a 21 km-t teljesíti 2:30 alatt.
● A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
● A babakocsis, kerekesszékes és handbike-os versenyzők a mezőny előtt 5-10 perccel kerülnek elindításra, saját felelősségre indulnak.
● Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
● A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
● A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. Nem számít útvonal elhagyásnak az útközben a mobil WC-t használat miatti kiállás.
● A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
● A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve a Fut a Haraszti honlapján megjelenítjük a verseny után.
● A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.
● A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
● A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
● A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a távok, a program és időpont változtatás jogát.
● A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
● A rendezvényről hang- és képfelvétel csak a szervező előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével történhet! A katasztrófavédelmi hatóság határozata értelmében versenyeinken a magántulajdonú drónok használata és működtetése tilos! Drónok kizárólag a szervezők. írásos engedélyével működtethetőek
● A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.
● A nevezés megtörténte és a nevezési díj befizetése után a versenyen történő részvétel lemondására 2021. szeptember 08-ig van lehetőség a nevezési jog másik versenyzőnek történő átadásával vagy anélkül. Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
● Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.
● A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.
● A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A főszervező nem tartozik felelősséggel a rendezvényen résztvevő felkészületlenségéből, könnyelműségéből és hanyagságából származó balesetekért és károkért.
Koronavírus: Amennyiben a koronavírus miatt a verseny idejére korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, úgy azokat minden résztvevőnek be kell tartania. Ha a verseny emiatt meghiúsul, akkor a nevezési díj automatikusan a következő évi versenyre lesz érvényes.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.