Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. szeptember 12. (vas)1 / 3 / 7 / 14 / 21 / 28kmDunaharasztiTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

2021.09.12-én ÚJRA LESZ Haraszti Futóparty, immár hatodik alkalommal.
Rengeteg újdonsággal,meglepetéssel készülünk Nektek!
Nevezzetek!
Versenykiírás
Rendezvény időpont: 2021. szeptember 12.
Helyszín: Dunaharaszti, Baktay tér
Rendezők
Dunaharaszti Nádor Lakóparkért Egyesület, Fut a Haraszti Versenyközpont, rajt-cél: Dunaharaszti Baktay tér
Nevezés, rajtcsomag átvétel, információs pult a versenyközpontban, az öltöző, ruhatár, WC a versenyközpont közelében lesz megtalálható. Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk! A ruhatár délután 3:30 óráig fog üzemelni.
Útvonal: Az útvonal a rendezvény Facebook oldalon kerül feltüntetésre.
Távok, rajtidőpontok:
● 10:00 óra: 28 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 28 km VÁLTÓ FUTÁS - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:00 óra: 21 km - ezen a távon 14 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:20 óra: 14 km – ezen a távon 10 éven aluliak nem indulhatnak! (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 10:20 óra: 7 km (Helyszíni nevezés 9:30-ig)
● 9:10 óra: 3 km (Helyszíni nevezés 8:40-ig)
● 9:00 óra: 1 km
Korcsoportok: (a születési év számít csak, születési hónapot, napot nem veszünk figyelembe)
● 14 év alatt (2005-ben és utána születettek)
● 15 – 40 év között (2004 – 1979 között születettek)
● 41 + (1978-ban és utána születettek

A legfiatalabb és legidősebb versenyzőt abszolút kategóriában külön díjban részesítjük.
Díjazás: Az abszolút 1-3. helyezett távonként (külön női és külön férfi) díjazásban részesül. Ezen kívül korcsoportonként (külön női és külön férfi) az első 3 helyezettet díjazzuk. Váltófutásban nincs korcsoportonkénti és nemenkénti díjazás, csak abszolút első három csapat befutó eredményét díjazzuk.
Frissítés: A futópályán lesznek frissítő állomások (víz, ISO ital, banán, szőlőcukor stb.) illetve a célban további frissítésre is lesz lehetőség. Amennyiben 20 foknál magasabb hőmérséklet várható, akkor több frissítő pont kerül kialakításra. A frissítőpontok végleges helyét és tartalmát az útvonallal együtt majd közöljük a Facebook oldalon.
Parkolás: A Facebook oldalra felkerül majd egy térkép, amely jelzi a rajt és célt, valamint a parkolási lehetőségeket. Rajtszám átvétel: A verseny előtti napon (szept. 11-én, szombaton) 16 órától 19 óráig a verseny helyszínén, a Baktay Ervin Gimnázium előtt felállított sátornál.
A helyszíni nevezés a verseny napján a helyszínen 7:30 órától 9:30 óráig lehetséges.
Nevezési információk:
Előnevezés: https://nevezesek.hu/event/harasztifutoparty/nevezes
Az 1 km távon nincs időmérés, az ezen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, ezt a facebook esemény oldalon közzétett Google űrlapon kell megtenni. Csak az részesül befutóéremben, aki előzetesen regisztrál.
Határidő: 2021.szeptember 03. éjfél. Ezt követően már csak helyszíni nevezésre lesz lehetőség.
A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést hamarabb lezárják. Korhatár: A 28 km-es, illetve a 21 km-es futáson a 14 évesnél idősebbek, a 14 km futáson pedig 10 évesnél idősebbek indulhatnak. A többi távon nincs korhatár. Nevezési díjak:
2021. szeptember 3-ig
1000 m ingyenes
3 km 1.500,- Ft
7 km 3.000,- Ft
14 km 4.000,- Ft
Félmaraton 5.000,- Ft
28km 5.500,- Ft
4*7 km váltó 12.000,- /csapat (4fő)
Az újrahasznosítás jegyében a rajtszámokat verseny után visszaváltjuk, ezért az átvételkor, 2.000,- Ft kauciót kell fizetni, melyet a rajtszám leadásakor visszatérítünk.
A megadott árak egy főre vonatkoznak – kivéve a 4*7 Km váltó futást. Váltóra csapatonként kell nevezni, egyszer egy összegben fizetve. A nevezés csak akkor érvényes, ha a nevezési díj megérkezett a szervező számlájára. A fenti nevezési díjaknak 2021. szept. 03. éjfélig be kell érkeznie. Érvényes nevezés esetében a versenyzőt feltüntetjük a rajtlistán. A verseny rendezői szervezési okok miatt a résztvevők számát korlátozhatják. Helyszíni nevezés: Az előnevezési határidő után már csak a helyszínen tudsz nevezni a Versenyközpontban 2021.szeptember 12-én 7.30-09.30-ig. A helyszíni nevezésnél csak készpénzes fizetés lehetséges és nincs garantált induló csomag és befutó érem.
Fizetés: A nevezésnél be kell írni a nevező nevét, születési évét és a távot, a fizetés online fizetéssel a Barion rendszerén keresztül történik.
A nevezési díj tartalmaz: ● részvételt a versenyen ● komplett frissítést a pályán ● további frissítést a célban ● elektronikus időmérést ● ingyenesen letölthető fotókat a versenyről ● orvosi felügyeletet ● biztosított útvonalat ● Rajtcsomagot: támogatóink ajándékait (előnevezőknek garantáljuk) ● egyedi emlékérmet ● a versenyhez kapcsolódó kiegészítő programokat ●
Egyéb szabályok:
● Szintidő: a 28km-es távon 3:30 óra, a félmaraton versenyen 3 óra, a 14 km-es távon 2 óra, a 7 km-es távon 1 óra. A 28 km-es futáson a 4. körre csak az indulhat, aki a 21 km-t teljesíti 2:30 alatt.
● A nevezéssel minden induló elfogadja a versenyszabályokat. Ezzel tudomásul veszik, hogy a versenyen mindenki a saját felelősségére indul, a nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők.
● A babakocsis, kerekesszékes és handbike-os versenyzők a mezőny előtt 5-10 perccel kerülnek elindításra, saját felelősségre indulnak.
● Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
● A rajtszámot kérjük elől viselni, jól látható helyen. A rajtszámot összehajtani nem szabad, a rögzítéshez biztosítótűt a rajtcsomagban és a versenyközpontban is talál a versenyző. Kizárásra kerül az a versenyző, aki rajtszámát összehajtja, letakarja, leveszi, valamint aki nem teljesíti a verseny – szervezők által kitűzött – teljes távját, vagy a nevezési lapot nem a valóságnak megfelelő adatokkal, illetve hiányosan tölti ki, továbbá a chipet nem rendeltetésszerűen használja.
● A futóverseny útvonalát elhagyó, a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek. Nem számít útvonal elhagyásnak az útközben a mobil WC-t használat miatti kiállás.
● A versenyen kísérő autó, kerékpár használata kizárólag a szervezők részére megengedett.
● A verseny eredményeit a helyszínen folyamatosan kifüggesztjük, illetve a Fut a Haraszti honlapján megjelenítjük a verseny után.
● A verseny útvonalán görkorcsolyázni, kerékpározni, rajtszám nélkül vagy kutyával futni tilos.
● A sportesemény helyszínén bármilyen kereskedelmi- és reklámtevékenység, vagy más futóverseny népszerűsítése csak a rendezők előzetes engedélyével, egyeztetett formában és módon végezhető.
● A verseny rendezői szervezési okok miatt fenntartják a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozzák, a nevezést bármikor lezárják.
● A verseny rendezői fenntartják az útvonal, a távok, a program és időpont változtatás jogát.
● A verseny rendezői fenntartják a jogot, hogy a versenyről és versenyzőkről fotót és filmet készítsenek, melyek a továbbiakban a rendezők tulajdonát képezik. A készült fotókat és filmeket a rendezők szabadon felhasználhatják reklám és egyéb kommunikációs anyagaikban (pl. óriásplakát, szórólap), ezért a fotón szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
● A rendezvényről hang- és képfelvétel csak a szervező előzetes tájékoztatásával és beleegyezésével történhet! A katasztrófavédelmi hatóság határozata értelmében versenyeinken a magántulajdonú drónok használata és működtetése tilos! Drónok kizárólag a szervezők. írásos engedélyével működtethetőek
● A verseny esős, hideg időben is megrendezésre kerül. Veszélyes, szélsőséges körülmények esetén ugyanakkor a szervező dönthet úgy, hogy az eseményt elhalasztja, vagy eltörli. Ebben az esetben a szervező lehetőségei függvényében mindent megtesz az érintettek kártalanítása érdekében.
● A nevezés megtörténte és a nevezési díj befizetése után a versenyen történő részvétel lemondására 2021. szeptember 08-ig van lehetőség a nevezési jog másik versenyzőnek történő átadásával vagy anélkül. Nevezési díjat nem áll módunkban visszautalni.
● Az óvás díja 5.000.-Ft, melyet a verseny napján a szintidő lejártát követő 1 órán belül lehet benyújtani személyesen, a főszervező részére.
● A nevezési lap kitöltésével és aláírásával, illetve az online nevezéssel a versenyző elfogadja a versenyszabályzat feltételeit.
● A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön. A nevezési lap (akár online, akár a helyszínen) kitöltése önkéntes adatközlés is. A nevező hozzájárul ahhoz, hogy a rendezvény szervezői a nevezéskor megadott adatokat adatbázisukban tárolják.
● A főszervező nem tartozik felelősséggel a rendezvényen résztvevő felkészületlenségéből, könnyelműségéből és hanyagságából származó balesetekért és károkért.
Koronavírus: Amennyiben a koronavírus miatt a verseny idejére korlátozó intézkedések kerülnek bevezetésre, úgy azokat minden résztvevőnek be kell tartania. Ha a verseny emiatt meghiúsul, akkor a nevezési díj automatikusan a következő évi versenyre lesz érvényes.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük