Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

💚 Készen állsz a legjobbra? VI. Mapei Szigligeti Félmaraton
Eseménysorozatunk mind a négy elemét egy-egy jelzővel illettük meg. A „legendás”, a „legszexibb”, és a „legkülönlegesebb” mellett a Mapei Szigligeti Félmaraton esetén egy egyszerű szót használunk: a „legjobb”.
De miért?
💚 Szigliget
Aki esetleg még nem járt Szigligeten, annak talán szavakba sem önthetjük, milyen atmoszféra veszi körül e kedves kis falut. Nádfedeles házikók sorakoznak rendezett udvarral párosítva. Magával ragad a barátságos közösség, a dimbes-dombos utcák, füge bokrok, szőlősök. A verseny központja a helység éke, az ötcsillagos Kék Hullám Zászló minősítésű hatalmas strand. A futóútvonal egy kellemesen lankás pálya, benne hűs árnyékot nyújtó fasorokkal, a fellegekben a Szigligeti-várral, s a helyi szurkolókkal tarkítva.
💚 A verseny
Összesen hét táv közül választhatnak az indulók:
400m,
3K,
6K,
9K,
21K egyéni, páros, és trió .
Korosztályonként és nemenként összesen 116 helyezettet díjazunk gravírozott üvegserlegekkel.
Minden futót különleges éremmel díjazunk, melyet megszokott módon a befutoerem.hu műhelyünkben készítünk el, ráadásul egy olyan eljárás is megmutatkozik, melyet ezelőtt soha nem alkalmaztunk!
Hosszú ujjú, technikai futómezzel biztosítjuk a résztvevők őszi-téli viseletét, mely fényvisszaverő felületet is kap majd.
Azok a futók, akik mind a
négy futóversenyen indulnak, Aranycipő díjat is kapnak, mely nem más, mint egy kulcstartó. Aki mind a négy versenyen részt akar venni, szezonbérletet is vásárolhat, amivel összesen 13.000 Ft-ot spórol meg az év folyamán.
💚 Egész napos fesztivál-hangulat
Mit kapsz még a futóversenyen túl?
Gyermekprogramokat,
Szakmai beszélgetéseket,
Színes kiállítói jelenlétet,
Dj-ket,
Tombola játékot,
Kiváló vendéglátóegységeket,
Kóstoltatásokat.
💚 Kedvezményezett: Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány
💚 A környezetvédelem jegyében járunk el minden tekintetben, beleértve, hogy 2021-től mi is "Pohármentes verseny" vagyunk!
💚 Kutyabarát rendezvény: a szőrcsápokat se hagyjátok otthon!
💚 Az EMMI által kitüntetett „legcsaládbarátabb futóverseny”.
Röviden: #otttali

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük