Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
További infoCímke , , , , , ,

A kutyás címke általános használatú, gyűjtőcímke, és adott esetben csak azt jelzi, hogy a futás kutyabarát, és lehet indulni kutyával. Ilyenkor a futóverseny vagy közösségi futás szervezője dönthet úgy, hogy csak pórázzal, és/vagy csak a mezőny végéről indulva / végén, és/vagy a végeredménybe nem beszámítva lehet kutyával futni.

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

💚 Készen állsz a legjobbra? VI. Mapei Szigligeti Félmaraton
Eseménysorozatunk mind a négy elemét egy-egy jelzővel illettük meg. A „legendás”, a „legszexibb”, és a „legkülönlegesebb” mellett a Mapei Szigligeti Félmaraton esetén egy egyszerű szót használunk: a „legjobb”.
De miért?
💚 Szigliget
Aki esetleg még nem járt Szigligeten, annak talán szavakba sem önthetjük, milyen atmoszféra veszi körül e kedves kis falut. Nádfedeles házikók sorakoznak rendezett udvarral párosítva. Magával ragad a barátságos közösség, a dimbes-dombos utcák, füge bokrok, szőlősök. A verseny központja a helység éke, az ötcsillagos Kék Hullám Zászló minősítésű hatalmas strand. A futóútvonal egy kellemesen lankás pálya, benne hűs árnyékot nyújtó fasorokkal, a fellegekben a Szigligeti-várral, s a helyi szurkolókkal tarkítva.
💚 A verseny
Összesen hét táv közül választhatnak az indulók:
400m,
3K,
6K,
9K,
21K egyéni, páros, és trió .
Korosztályonként és nemenként összesen 116 helyezettet díjazunk gravírozott üvegserlegekkel.
Minden futót különleges éremmel díjazunk, melyet megszokott módon a befutoerem.hu műhelyünkben készítünk el, ráadásul egy olyan eljárás is megmutatkozik, melyet ezelőtt soha nem alkalmaztunk!
Hosszú ujjú, technikai futómezzel biztosítjuk a résztvevők őszi-téli viseletét, mely fényvisszaverő felületet is kap majd.
Azok a futók, akik mind a
négy futóversenyen indulnak, Aranycipő díjat is kapnak, mely nem más, mint egy kulcstartó. Aki mind a négy versenyen részt akar venni, szezonbérletet is vásárolhat, amivel összesen 13.000 Ft-ot spórol meg az év folyamán.
💚 Egész napos fesztivál-hangulat
Mit kapsz még a futóversenyen túl?
Gyermekprogramokat,
Szakmai beszélgetéseket,
Színes kiállítói jelenlétet,
Dj-ket,
Tombola játékot,
Kiváló vendéglátóegységeket,
Kóstoltatásokat.
💚 Kedvezményezett: Koraszülöttmentő és Gyermekintenzív Alapítvány
💚 A környezetvédelem jegyében járunk el minden tekintetben, beleértve, hogy 2021-től mi is "Pohármentes verseny" vagyunk!
💚 Kutyabarát rendezvény: a szőrcsápokat se hagyjátok otthon!
💚 Az EMMI által kitüntetett „legcsaládbarátabb futóverseny”.
Röviden: #otttali

Megosztás