Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt még mindig szigor van a rendezvényeket tekintve, így nagy valószínűséggel azok a futások sem lesznek megtartva, ahol nem frissítik az infókat. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2019. november 2. (szo)5 / 10kmGyulaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Látogasson el párjával vagy családjával Gyulára és vegyen részt egy nagyszerű sportos mulatságban! A 7. alkalommal megrendezésre kerülő Gyulai Halloween Futás rajtközpontja a Hőforrás Hotel. A szálloda óriási parkjában a gyerekek több korcsoportra bontva tehetik meg rémísztően gyors halloween-i körüket. Minden kis futó befutó éremben és a leggyorsabbak külön ajándékban részesülnek!
És, hogy a nagyokra mi vár? A gyulai hagyományos 5 km-es körön elfutunk a városközpontig és a várhoz is, amely esténként igazán különleges látványt nyújt. Idén először 10 km-en (2 kör) is van lehetősége megmérettetni magukat a versenyzőknek! A rettenetes ruházat ugyan nem kötelező a versenyzőknek, de a legkülönlegesebb "ruhaszerűséget" idén is díjazzuk!
A verseny napján ingyenes motivációs előadáson vehetnek részt az érdeklődő futók és még nem futók, amelyet nem más fog tartani, mint a Pomázi Futóbajnokok SE alapítója, a nagysikerű Visszadobtak című könyv írója, Sallai Zsuzsa!
Nevezzen hát a versenyre és foglalja le kedvezményes szállását a Hőforrásban!
bővebben a versenyről: http://serultgyermekekert.hu/
Nevezés: http://gyulafelmaraton.hu/termek/vii-halloween-futas/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük