Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Dragon Race VII. akadályfutó verseny (2023-08-05)

Futás info

futónaptár
vége2022. december 3. (szo)0.5 / 1.2kmTapolcaTovábbi infoCímke , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

Mert futni jó!
Mert adni jó!!!
Mert futva segíteni... a legjobb!
Kedves Futó-, Segítőtársak!
2014-ben került megrendezésre az I. Tapolcai Jótékonysági Futás, melynek célja az volt, hogy futva segítsünk, és szebbé tegyük mások Karácsonyát is.
Örömmel jelenthetjük ki, hogy a résztvevők, a jótékony sporttársak létszáma minden évben egyre nőtt. Idén már nyolcadik alkalommal fogunk majd össze, húzunk futócipőt, s trappolunk akár esőben, szélben, talán hóban, hogy a nehezebb helyzetben élő társaink Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. Hiszen ami nekünk "apróság", az másnak egy boldogabb Karácsony!
A futás időpontja 2022. december 3. szombat.
Rajt időpontok:
Gyermek futam:
10:45-kor
Felnőtt futam:
11:00 órakor
A futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne. Aki pedig csak segíteni kíván, azok helyet is lesznek vállalkozó szellemű futók. 🙂
A fiatalabb, ám lelkes segítőinknek egy rövidebb táv, kb. 500 m teljesítésére is adtunk lehetőséget, melyet idén is biztosítunk. A rendezvény a gyermek-futammal veszi kezdetét. A gyermekeknek idén is egy kis meglepetéssel készülünk. 🙂
Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.
Ebben az évben tartós élelmiszert, tisztálkodó szereket, illatszereket, mosószereket gyűjtenénk, ezzel tudtok segíteni, amivel szebbé tehetjük rászoruló embertársaink Karácsonyát. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt adományokat idén is a Tapolcai Szociális és Egészségügyi Alapellátási Intézet Család és Gyermekjóléti Központ segítségével juttatjuk el a rászorulókhoz, akik pontosan ismerik a rászorulok helyzetét és tudják melyik családnak mire van szüksége.
Sajnos ebben az évben is van egy család akinek nagy szüksége lenne (nem csak karácsonykor) a segítségre!
Nagy Hajnalka 31 éves, háromgyermekes édesanya. Nyáron szenvedett súlyos balesetet, aminek következtében alsó végtag bénulást szenvedett. Jelenleg is rehabilitációban részesül. Otthonukat kellen akadály mentesíteni, de férje, egyedüli keresőként nem tudja megoldani az átépítést!
A rendezvény központban, mint az előző években is, kihelyezünk egy gyűjtő dobozt, a felajánlásokat oda lehet majd behelyezni! Otthonuk akadálymentesítésére fordítanák a felajánlott összeget.
Ha valaki nem tud eljönni, de szeretne a családon segíteni, a Takarékbanknál vezetett számlaszámra utalhat:
Jelige: Segítsük Hajnit
HU 545042-0513-1001-205700000000
Köszönjük szépen!
Előnevezés a rendezvényünkre itt az esemény oldalán a "jegyek" menü pont alatt lehet!
Az előnevezettek számára névre szóló rajtszámot biztosítunk.
Az előnevezéseket 2022. november 21-ig tudjuk elfogadni. Utána már csak a helyszínen lesz lehetőség nevezésre, de ebben az esetben névre szóló rajtszámot sajnos nem tudunk biztosítani.
Információ: focike57@gmail.com
Természetesen mi a Tapolcai Trappolók is szeretnénk valamit adni a lelkes támogatóknak, így a rendezvény ideje alatt, zsíros kenyérrel és forró teával kedveskedünk, 12 órától pedig mindenki vendégünk egy finom, forró gulyás levesre, a Tó part Bisztró konyhájából!
Szeretettel váruk Mindenkit rendezvényünkön, segítsünk együtt 2022-ben is!
Futva segítsünk! 🙂

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük