Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. május 2. (vas)5 / 10 / 21kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Figyelem!
Időpont változás..., mivel nem szeretnénk, hogy még egy ilyen nagyszabású eseményünket le kelljen mondani, vagy kipostázni ezer rajtcsomagot, a vírus helyzetre való tekintettel az időpontot május 2-ára, Anyák napjára módosítjuk. Minden egyéb marad...
Ugye nem láttál még csodásabb, szebb, színvonalasabb rajtcsomagot?
💝💃💅🏃‍♀️🚶‍♀️🌸🌺🚴‍♀️⛵️
A Red Hot Run Group Vintage sportnapja a Balaton parton ... a Lavender Terasz meseszép étterem és szállás rajtcél bázison...
a legcsodásabb stílus, a vintage jegyében...
Teljesíthető lesz: futva, kerékpározva vagy túrában és virtuálisa is, hazai körben.
Szintidő nem, lesz, hogy minél többen érkezhessenek a kocogók táborából és kezdő futóként is.
Távok: 5, 10 km és 21 km.
Úgy tervezzük, hogy össznépi rajt lesz a futóknak 13:00 órakor, de a bringások, gyalogosok-túrázók egész nap indulhatnak, míg ott vagyunk.
Rajtcsomagok osztása 11:00 órától.
Amennyiben még "vírus helyzet" áll fenn, a versenyt úgy tartjuk meg, hogy érkezési sorrendben, egyéni indulásokkal. A fullos rajtcsomag tartalma: Vintage mintás póló, ugyanazzal a mintával a konferencia táskán, csodás vintage érem, full color nyakpánttal, vintage toll és piperetükör. A nevezés október 7-én indul és KÖZKÍVÁNATRA október végéig tartó extra kedvezménnyel, ahol a teljes rajtcsomag díja: 6. 000,- Ft. Majd ugyanez a díj marad, de nem lesz benne sem pipere-tükör, sem toll. Az más opcióban kérhető. November 1-től november végéig tart a következő díj sáv. A kör természetesen teljesíthető hazai pályán, virtuálisan is. Ezeket a csomagokat március elejétől postázzuk. Ennek a díja az ajánlott postai díjjal emelt, azaz 7. 000,- Ft ugyanez a full-os rajtcsomag. Szeretettel várunk Mindenkit, akármilyen sporttal teljesíti. A Balatonpart legszebb kilátójánál lesz a fordító pontunk, ahol belátni az egész Balatont hosszában, illetve kerékpár úton haladtok majd, aszfalton. Aki hazai körben teljesíti, itt az eseménynél fel tudja tölteni a körét, ha szeretné. Hívj meg másokat is! Köszönjük!
💝💃💅🏃‍♀️🚶‍♀️🌸🌺🚴‍♀️⛵️

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük