Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. március 27. (pén)5 / 10 / 21kmBalatonvilágosTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Ugye nem láttál még csodásabb, szebb, színvonalasabb rajtcsomagot?
💝💃💅🏃‍♀️🚶‍♀️🌸🌺🚴‍♀️⛵️
A Red Hot Run Group Vintage sportnapja a Balaton parton ... a Lavender Terasz meseszép étterem és szállás rajtcél bázison...
a legcsodásabb stílus, a vintage jegyében...
Teljesíthető lesz: futva, kerékpározva vagy túrában és virtuálisa is, hazai körben.
Szintidő nem, lesz, hogy minél többen érkezhessenek a kocogók táborából és kezdő futóként is.
Távok: 5, 10 km és 21 km.
Úgy tervezzük, hogy össznépi rajt lesz a futóknak 13:00 órakor, de a bringások, gyalogosok-túrázók egész nap indulhatnak, míg ott vagyunk.
Rajtcsomagok osztása 11:00 órától.
Amennyiben még "vírus helyzet" áll fenn, a versenyt úgy tartjuk meg, hogy érkezési sorrendben, egyéni indulásokkal. A fullos rajtcsomag tartalma: Vintage mintás póló, ugyanazzal a mintával a konferencia táskán, csodás vintage érem, full color nyakpánttal, vintage toll és piperetükör. A nevezés október 7-én indul 5 napon át tartó extra kedvezménnyel, ahol a teljes rajtcsomag díja: 6. 000,- Ft. Majd ugyanez a díj marad, de nem lesz benne sem pipere-tükör, sem toll. Az más opcióban kérhető. Október 12-től november végéig tart a következő díj sáv. A kör természetesen teljesíthető hazai pályán, virtuálisan is. Ezeket a csomagokat március elejétől postázzuk. Ennek a díja az ajánlott postai díjjal emelt, azaz 7. 000,- Ft ugyanez a full-os rajtcsomag. Szeretettel várunk Mindenkit, akármilyen sporttal teljesíti. A Balatonpart legszebb kilátójánál lesz a fordító pontunk, ahol belátni az egész Balatont hosszában, illetve kerékpár úton haladtok majd, aszfalton. Aki hazai körben teljesíti, itt az eseménynél fel tudja tölteni a körét, ha szeretné. Hívj meg másokat is! Köszönjük!
💝💃💅🏃‍♀️🚶‍♀️🌸🌺🚴‍♀️⛵️

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük