Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. jún. 27. (szo)
2020. júl. 4. (szo)
8 naposnincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Sziasztok Partyfutók!

Saci vagyok 4,5 éves CFC szindrómás kislány, mely izom és izületi gyengeséggel jár, most tanulok járni! 👣😀 Szívbetegséggel, epilepsziával is meg kell küzdenem 💪🏻, illetve mivel nem eszek szájon át, anyukám gyomorszondán át táplál. Szüleim mindent megtesznek, hogy erősödjek 💪🏻 és megtanuljak járni 👣, ehhez kérem a segítséged ezzel a virtuális futással!

Itt tudsz jegyet vásárolni, amellyel engem is támogatsz:
https://www.futofalravalo.hu/virtual_futas_saciert_partyfutas

Engedjétek meg azt is, hogy néhány sort írjunk a Partyfutásról is, mert biztosan vannak, akik még nem ismerik az immáron 3 éves kezdeményezésünket.
Mi vagyunk azok, akik elhozzák egy igazi verseny élményét azoknak is, akik valamiért nem neveztek még soha, vagy nem neveznének soha egy futóversenyre! Mi vagyunk azok, akik úgy gondolják, "Jóért futni jó!" Ehhez a kezdeményezéshez várunk Téged is sok szeretettel!
Nálunk nem a távolság és a gyorsaság a lényeg, hanem a mozgás öröme és a közös sportélmények szerzése.
Futottunk már többször, Boriért és az Aranyhaj Világa Alapítványért, és Vidért, a VIDD Töbre Alapítványért, most pedig Sacin a sor!
Sajnos a jelenlegi vírushelyzet miatt még picit várat magára a közös sportélmények szerzése, de örömmel hívunk meg Titeket az I. virtuális Partyfutásra, melyet Saciért teljesíthettek.

Az I. virtuális Partyfutás Saciért futószerelése ennél kézenfekvőbb nem is lehetne, hiszen a hétköznapjaink sem indulhatnak maszk és kesztyű, esetleg védőszemüveg nélkül! Ezért úgy döntöttünk, az idei Partyfutás Saciért alapfelszereltségeit ezek közül válogathatjátok ki! Természetesen nem kell (és nem is ajánlott maszkban!) lefutni a kiválasztott távot, de szívesen vesszük az általatok küldött fotókat, hogy szépen bekeretezve küldhessük vissza azokat Nektek ajándékba! :)
A legötletesebb fotók beküldői között támogatóinknak köszönhetően értékes nyeremények kerülnek kisorolásra! Részletek hamarosan :)

A virtuális futás bárhol, az ország, világ bármely pontján teljesíthető 2020.06.27.-2020.07.04. között.

Jelentkezési határidő: 🏁 2020. 06. 05 🏁

Ahogy már megszokhattátok, maximum táv nincs, és mivel pályarajzról sem tudunk gondoskodni, a kreativitásotokra bízzuk, milyen útvonalrajzzal ünneplitek az idei I. Partyfutást, Saciért. Legyetek kreatívak a jelmezek és a futópályarajzok tervezésében! A legjobb pályarajz díjazásban részesül!

Az alábbi linken tudtok nevezni, 3 nevezési csomagból választhatjátok ki a számotokra legmegfelelőbbet:

https://www.futofalravalo.hu/virtual_futas_saciert_partyfutas

Minden csomag tartalmaz:
- 500 / 1000 / 1500 FT támogatási összeget csomagoktól függően Saci javára.
- 1 db rajtszámot emailben. Neked csak ki kell nyomtatnod, feltenned az általad kijelölt "versenynapon" és indulhat a futás! (Igény esetén a saját szerencseszàmoddal is elkèszítjük! Rèszletek a jegyvàsàrlàs oldalon.)
- 1 db egyedi befutóérmet.
- 1 db névre szóló oklevelet emailben.
- 1 db, keretezett, egyedi fotót emailben, az általad megküldött fotó alapján.
- Csomagtól függően motivációs kulcstartót, vagy egysoros éremtartót.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük