Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van, gyakorlatilag mindent betiltottak, de még nem mindenki vezette át, illetve sok futás alakul át virtuálisra. Ismét nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. júl. 1. (sze)
2020. júl. 14. (ked)
14 napos5 - 10 / 5 - 21kmÓcsaTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Mint már értesülhettetek róla, az idei UFÓ Ócsa futás elmarad. Viszont szeretnénk ha idén sem maradnátok UFÓ esemény nélkül, ezért szervezünk egy virtuális futóversenyt Nektek! Sajnos most nélkülöznötök kell a műemlék templom árnyas fáit, a pincesor fröccs frissítését és az ócsai emberek vendégszeretetét, de biztos van olyan hely, amelyre Ti is büszkék vagytok, ahol boldogsággal tölt el ha futtok. Arra kérünk Titeket, hogy a nevezés után fussátok le az általatok választott távot azon a helyen ahol éltek és osszátok meg velünk az ott készült fotót a futótáv igazolásáról készített képernyőképpel. A legszebb, legkülönlegesebb helyen készült fotók készítőit külön jutalmazzuk. Nagyon bízunk benne, hogy ez a vírusválság hamarosan lezajlik és sosem tér vissza, ezért a mi eseményünk is egyszeri és ehhez egyedi fém érem dukál!!
Választható távok: 5 - 10,5- 21 km
A teljesítés időszaka: 2020.07.01- 2020.07.14

ÖTPRÓBA pontok is gyűjthetőek!!

Teljesítés helye: bárhol a galaxisban
Teljesítés igazolása: itt az eseménynél létrehozott külön posztunk alatt vagy az ocsafutas@gmail.com címre történő mail küldéssel, melyen a telefon futóalkalmazásáról vagy a futó óráról készült fotó szerepel
Teljesítők díjazása: egyedi fém érem + elektronikus oklevél
Nevezési korlát: 200 fő
Nevezési díj: 3300 Ft
Nevezési oldal : https://ocsafutas.hu/virtualis-futas/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük