Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. október 1. (vas), 09:005.5kmVisegrádTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Október 1-en vasárnap első alkalommal kerül megrendezésre a Dunakanyarban a Visegrád Fellegvár Csúcstámadás.

Ez lesz az egyik legszebb és legnehezebb hazai futóverseny. Ilyen befutóban és panorámában még biztos nem volt részetek! Szintemelkedés az van, de a meseszép útvonal és a Célban fogadó panoráma, illetve befutóérem garantáltan mosolyt csal az arcotokra. Az eseményünkön szintidő nincs így mindenki a kondíciójához mérten futva, sétálva, túrázva tudja teljesíteni a távot. Mindenkit nagy szeretettel várunk. Ez az esemény óriási élmény lesz a Család minden tagjának. Mint már sokan tudjátok az Alapítványunk mottója „együtt-közösen, segítve egymáson” rendezvényeinkre is átragad a felhőtlen jó hangulat.

Rendezvény adatai:
Időpont: Október 1. Vasárnap

Rajt: Visegrád- "Nagy Parkoló"
Cél: Visegrád- Fellegvár
Szintemelkedés: 250 méter
Táv: 5,5 km

Rajt:
11:00 – 1km (gyermek futás) befutóérem minden célba érkezőnek
12:00 - 5,5 km Visegrád Fellegvár Csúcstámadás

15:45-től Eredményhirdetés

Táv: 1km (Gyerekek részére)
Gyermek futam, akiket a szülők természetesen rajtszám nélkül kísérhetnek. Korosztályok és időmérés ezen a futamon nem lesz, cél a közös mozgás. A célban minden gyermeknek egy egyedi érmet adunk! Külön eredményhirdetés ennek a futamnak nem lesz. Rajt és Cél megegyezik, szintemelkedés nincs. Helyszín-Visegrád Nagy parkoló.

Táv: 5,5 Visegrád Fellegvár Csúcstámadás
Ezt a távot bátran ajánljuk szinte mindenkinek, az sem számít, ha nemrég kezdtetek csak megbarátkozni a futással, mivel szintidő nincs a befutóérem rád vár, a cél adott beérni és meghódítani a Fellegvárat. Ha szeretnétek megtapasztalni a közös futás, versenyzés élményét gyönyörű környezetben, meseszép útvonalon jó hangulatban akkor itt a helyetek. Minden célba érkezőnek egy befutóérmet adunk. Ezenkívül a versenyzőket abszolút kategóriában (külön női és külön férfi) az első 10 helyezettet díjazzuk.
Frissítő: A futópályán kb. 2 km-ként lesznek frissítőállomások

Versenyközpont, rajt: Visegrád Nagy parkoló
-Rajtszám átvétel
-Ruhatár
Figyelem! A ruhatárban értékmegőrzést nem vállalunk!
WC a versenyközponttól 50m-re található

Cél: Visegrád Fellegvár

Nevezés indítása: 2017. július 31.-én, 12:00

A nevezési díj tartalmaz (5,5 km):
• részvételt a versenyen
• rajtszámot
• ingyen letölthető fotókat az alapítvány oldaláról
• frissítést a pályán és a célban
• orvosi felügyeletet
• biztosított útvonalat
• egyedi befutóérem

A nevezési díj tartalmaz (1 km):
• részvételt a versenyen
• befutóérmet
• ingyen letölthető fotókat
• frissítést a célban
• biztosított útvonalat
• orvosi felügyeletet

Nevezési díjak:
5,5 km (helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)
• július 31.- augusztus 20.-ig: 4.500,- Ft
• augusztus 21.- szeptember 10.-ig 6.000,- Ft
• szeptember 11.- szeptember 28.-ig 7.500,- Ft
• helyszíni nevezés 10.000,- Ft
Augusztus 21-től: Érvényes kedvezmény Spuri Aranykártyával rendelkezők részére 15%.

1 km (14 éves korig, helyszíni nevezés csak limitált számban lehetséges)
• július 31- szeptember 28-ig: 1.500,- Ft
• helyszíni limitálva 2.000, -Ft

Technikai futópóló:
Minden befutó versenyzőnk egy egyedi érmet kap a célban. Ha ezen felül szeretnéd a 2017-es egyedi pólónkat is hazavinni, akkor a nevezéssel együtt megrendelheted + 3500 Ft-ért. Díját a nevezési díj átutalásakor kérjük számítsd hozzá és a közlemény rovatban + póló tüntesd fel számunkra.

Nevezési lap:
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScLs-_lr88TKV9Wo3OkK2SFFbKf6UKtn4LVtbyMyAk15piiOQ/viewform?c=0&w=1

A nevezés csak a nevezési díj átutalásával együtt válik érvényessé. A nevezési díj beérkezésének határideje a nevezéstől számított 5 munkanap. Ennek lejárta után a nevezések (a pénzügyileg nem rendezett nevezések) törlődnek. Tehát csak úgy érdemes kitölteni a nevezési lapot, ha egy időben elintézed az átutalást is! Érvényes nevezés után értesítést küldünk a Nevezési lapon megadott e-mail címre!

Nevezés:
A nevezési lap kitöltése után a nevezési díjat a Mozdulj Rendes Alapítvány 10403648-50526783-67781014 számú bankszámlaszámára kell átutalni. Közlemény rovatban kérjük feltüntetni az induló nevét-neveit (ha közös az utalás) + póló igény esetén. A beérkezett befizetés után emailben visszaigazolást küldünk. A verseny napján a rajtszám átvételéhez egy fényképes igazolvány felmutatása szükséges és elegendő (befizetésről igazolás nem szükséges). A rajtszám felvétel felelősségvállalási nyilatkozat aláírásával történik.
A nevezés nem átruházható más versenyzőre vagy más versenyre. Benevezett, de a versenyen el nem induló versenyző nevezési díjának visszatérítésére nincs lehetőség.

Vis maior:
A résztvevők biztonsága érdekében a pálya teljes vagy egy-egy szakasza változhat vagy törlésre kerülhet. Amennyiben vis maior helyzetben a verseny nem kerül megrendezésre vagy csak módosított pályán, a nevezési díjat nem áll módunkban visszafizetni.

Szabályzat:

A teljes távot nem teljesítő, a kijelölt útvonaltól eltérő, vagy egyéb – a versenyző társakkal szemben sportszerűtlen magatartást tanúsító versenyzők a versenyből kizárásra kerülnek.
A versenyen indulóknak tilos elhagynia a kijelölt versenypályát. A versenyző tudomásul veszi, hogy a verseny útvonalán útburkolati hibák, egyenetlenségek előfordulhatnak amelyek miatt fokozott figyelemmel kell haladnia a versenypályán. Az úthibák okozta balesetekért a rendező nem vonható felelősségre.
A rendezőség fenntartja a jogot, hogy az útvonal sajátosságai (szűk keresztmetszet) és biztonsági okok miatt a résztvevők számát korlátozza, ill. a nevezést a megadott határidő előtt lezárja.
A szervezők fenntartják a mindenkori és mindenre kiterjedő változás jogát!
A rendezőség a verseny területén és a ruhatárban elhelyezett csomagok, értékek eltűnése esetén felelősséget nem vállal. Értékmegőrzést a verseny rendezői nem vállalnak!
Az online regisztrációval minden induló elfogadja a versenykiírásban foglaltakat, a rendezőség közreműködését és betartja a verseny szabályait. A versenyre történő nevezés során a versenykiírás jelentkezési feltételeinek elfogadásával a nevező elfogadja, hogy a jelentkezés során megadott e-mail címre a rendezőség a versennyel kapcsolatos hírlevelet küldjön.

Felelősségnyilatkozat:
A versenyző elismeri, hogy a versenyen a saját felelősségére indul. A nevező kinyilatkozza, hogy egészségi állapota megfelel a versenyen való részvétel feltételének, melyet a versenyt megelőzően orvosi vizsgálattal erősített meg és elfogadja, hogy a verseny rendezői bármelyik versenyző egészségkárosodásáért, vagy a versennyel összefüggésben keletkezett káraikért kártérítésre nem kötelezhetők. A rajtszám cseréje és átadása tilos.
A rendező fenntartja a jogot, hogy a versenyről és a versenyzőkről fotót és filmet készítsen, melyek a továbbiakban a rendező tulajdonát képezik, és szabadon felhasználja reklám tevékenységéhez, kiadványaihoz. A fotókon és filmeken szereplők ellenszolgáltatásra nem jogosultak.
A regisztrációnál elküldött adatok a valóságnak megfelelnek, azok tárolásához és a rendezvényeken való felhasználásához a versenyző hozzájárul.
A versenyző büntetőjogi felelőssége tudatában kijelenti, hogy adatai a valóságnak megfelelnek.
Az online nevezéshez a felelősségnyilatkozat elfogadása szükséges, a versenyzők a rajszám átvételekor aláírásukkal ezt megerősítik.

Programok:
Helyszínen való regisztráció mindenki számára kötelező!
Nevezési lap aláírása, illetve rajtszám-karszalag átvétele!

Nevezési iroda nyitása a helyszínen:
7.30-tól, 10.00-ig

További információk:
http://www.mozduljrendesalapitvany.hu

Mi már nagyon várjuk...

Futás, Túrázás!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük