Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
További infoCímke , ,

A futás részletei

A Wings For Life World Run egy egyedülálló, világszerte megrendezett verseny futók és kerekesszékes résztvevők számára. A verseny lényege nem a célba érés, hanem az, hogy a résztvevők egymás mellett, együtt haladva fussanak. Az idén május 3-Án immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény budapesti helyszíne a Hajógyári-sziget lesz. Az esemény különlegessége a mozgó célvonalként működő “Catcher Car” vagy „Követő kocsi”, amely 30 perccel a rajt után, 15 km/h sebességgel indul, majd folyamatosan növeli a sebességet, mindaddig, amíg az utolsó sportolókat is utol nem éri.

A Wings for Life World Run életmentő támogatást nyújt a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására. A mozgalom az elmúlt évek alatt 13,8 millió euróval járult hozzá a kerekesszékben élő emberek életszínvonalának javításához.

A nevezési díjjal most nektek is lehetőségetek van támogatni az alapítvány munkásságát az applikáción keresztül.
A nevezés díja 15 euró, melyet 100%-ban a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására fordítunk. Ráadásul nem árt igyekezni, ugyanis az első 100 regisztráló teljesen ingyen megkapja a Wings for Life World Run hivatalos pólóját!

Regisztráció: https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/budapest-3rd-district

A feladat tehát egyszerű: töltsétek le az ingyenes app-ot, majd azon keresztül regisztráljatok az eseményre és gyertek, fussatok velünk egy jó ügyért a Hajógyári-szigeten vasárnap délután!

FONTOS! A verseny pontosan 13.00 órakor kezdődik.

Az applikációt megtaláljátok a App Store-ban és a Google Play-ben is.

#WingsforLife #WorldRun

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük