Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futás info

futónaptár
több, mint 60 nap múlva2020. május 3. (vas)nincs adatBudapest, Hajógyári-szigetTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A Wings For Life World Run egy egyedülálló, világszerte megrendezett verseny futók és kerekesszékes résztvevők számára. A verseny lényege nem a célba érés, hanem az, hogy a résztvevők egymás mellett, együtt haladva fussanak. Az idén május 3-Án immár hatodik alkalommal megrendezésre kerülő rendezvény budapesti helyszíne a Hajógyári-sziget lesz. Az esemény különlegessége a mozgó célvonalként működő “Catcher Car” vagy „Követő kocsi”, amely 30 perccel a rajt után, 15 km/h sebességgel indul, majd folyamatosan növeli a sebességet, mindaddig, amíg az utolsó sportolókat is utol nem éri.

A Wings for Life World Run életmentő támogatást nyújt a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására. A mozgalom az elmúlt évek alatt 13,8 millió euróval járult hozzá a kerekesszékben élő emberek életszínvonalának javításához.

A nevezési díjjal most nektek is lehetőségetek van támogatni az alapítvány munkásságát az applikáción keresztül.
A nevezés díja 15 euró, melyet 100%-ban a gerincvelőt érintő betegséggel vagy sérüléssel együtt élők gyógyítására és a lehetséges gyógymódok kutatására fordítunk. Ráadásul nem árt igyekezni, ugyanis az első 100 regisztráló teljesen ingyen megkapja a Wings for Life World Run hivatalos pólóját!

Regisztráció: https://www.wingsforlifeworldrun.com/en/locations/budapest-3rd-district

A feladat tehát egyszerű: töltsétek le az ingyenes app-ot, majd azon keresztül regisztráljatok az eseményre és gyertek, fussatok velünk egy jó ügyért a Hajógyári-szigeten vasárnap délután!

FONTOS! A verseny pontosan 13.00 órakor kezdődik.

Az applikációt megtaláljátok a App Store-ban és a Google Play-ben is.

#WingsforLife #WorldRun

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük