Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. június 1. (szo)1.911kmGödTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Légy részese Te is 2019. június 1-én XIX. alkalommal megrendezésre kerülő Gödi Fétis Crossfutásnak és Hagyományőrző délutánnak.

Kedvezményes egyéni és csoportos előnevezésre 2019. április 12-től május 20-ig van lehetőség. >> http://crossfutas.fetis.hu/elonevezes.html

Ingyen zsíros kenyér, gyümölcs, frissítő vár minden nevezőt! Minden induló Fétis Cross pólót kap!

Fuss az iskoládért 1911 métert - Fétis-Rotary futam

Előnevezés: 2019. április 12 - május 12.

A 10 éves múlttal rendelkező gödi Rotary Klub a helyben élő fiatalokat, diákokat támogatja akár tanulmányi, akár egészségmegőrzéssel-sportolással kapcsolatos ügyekben.

A Rotary Magyarország nemzetközi azonosítószámával megegyező 1911 métert osztálytársakkal, barátokkal közösen lefutni örömteli és teljesíthető feladat.

A csoportos előnevezési díj átvállalásával kívánunk kedvet csinálni a helyi általános iskolák tanulóinak, hogy minél többen húzzanak futócipőt.

Nem csak az olimpiákon, hanem itt is a részvétel a fontos! A Rotary Club Balatonfüred-Veszprém által korábban nagy sikerrel alkalmazott diákméter-számláló segítségével tudjuk pontosan és igazságosan meghatározni, hogy a tanulói létszámhoz viszonyítva melyik iskolát támogatják legtöbben a résztvevők. A legtöbb diákmétert teljesítő iskolákat új sporteszközök beszerzésével kívánjuk támogatni, hogy a tanulók mindennapi testnevelése még jobb körülmények között történjen.

Megosztás