Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2016. január 31. (vas), 10:00nincs adatPomázTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás az év leghidegebb időszakában januárban és februárban :)
Fuss és/vagy gyalogolj 25 vagy 50 kilométert január 31-én és február 28-án. Mindkét alkalommal 24 óra áll rendelkezésedre, hogy teljesítsd a távot! Így aki soha nem futott még egyben ekkora távot az is megpróbálkozhat vele, több részletben.

Becsületbeli futás, mivel a távot és az időt Neked kell ugyan mérned, de segítünk , hogy ne legyen kifogás a távolmaradásra és együtt futunk, csapatban :-)
Cél: a 25 km lefutása, de ennél kevesebbet és természetesen többet is futhatsz !

Találkozó:
A Coop parkolóban- 9:50
Indulás- 10:00

Útvonal-
A hátsó utón a Bem u felé átmegyünk Szentendrére, majd le a Duna parton elfutunk a Dunaparti sétány végéig, onnan vissza a bringaúton a Duna mentén, egészen a Békásmegyeri elágazásig, majd onnan visszafelé Pomáz irányában a parkolóban lesz a vége. 25 km.
Aki kisebb távot fog futni, lehetősége lesz több ponton lecsatlakozni a csoporttól, és a végén a parkolóban találkozni mindenkivel.

Frissítőről mindenki maga gondoskodjon, batyus rendszerben. Tea termoszban, váltó ruha, meleg öltözet futás utánra erősen javasolt.
Átöltözési lehetőség nincs, de a váltó ruhát az autókkal érkezőknél lehet hagyni.

A magyar Yours Truly összesítés célja a YT futás népszerűsítése a magyar futók körében, minél nagyobb számban szerepeljünk a nemzetközi összesítésben!
A Yours Truly futásban résztvevők több mint egyharmada magyar futó!!

Eredmények regisztrációja : http://www.futas.net/yourstruly/

Mindenkit szeretettel várunk!

Basi Futónagykövet-Pomáz/ Sallai Zsuzsanna és a Pomázi Futó Bajnokok Se!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük