Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

futónaptár nyereményjáték nevezés

Futás info

futónaptár
vége2019. január 27. (vas), 09:006 / 11 / 25kmTárnokTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Hetedik éve, immár hagyományosan részt veszünk a Yours Truly nevezetű országos és nemzetközi futós megmozdulásban.
Ez egy finn kezdeményezésű sportakció az év leghidegebb időszakában (január utolsó vasárnapja). A kiírás értelmében fussunk bárhol ahol kedvünk van, a lényeg a FUTÁS...és ezzel máris részesei leszünk ennek a virtuális versenynek illetve megmozdulásnak! Erre hívlak titeket...s remélem Ti is hívtok, buzdítotok ezen a napon futásra másokat is!
Remek alkalom és lehetőség az újévi fogadalmakhoz, az első futólépések megtételére....ünnepek utáni fogyókúrához....tavaszi-nyári versenyekre való felkészüléshez egy kis kilómétergyűjtés.

Találkozó: január 27. vasárnap
Helyszín ("rajt/cél"): !!!! ÚJ !!! Tárnok, Ifjúsági Ház
Gyülekező 8.30-tól
Start 9.00-kor

Bár a hivatalos YT távjai 25km (és 50 km), természetesen örömmel várunk mindenkit, aki ettől eltérő távot futna a rövidtől egészen a hosszúig!!!! Íme az általam kínált "lehetőségek" :

- 6km Tárnokkör (Ifiház-Rákóczi út- Dózsa Gy út - Temetőnél Tabán utca- Fő út- Berki - Hazatérők-Rákóczi út - Ifiház)

- 11 km (Ifiház- Rákóczi út- Dózsa Gy út - autópályán át Pusztazámor fele indulva, a domb tetjén FRISSÍTŐ + FORDÍTÓ, és vissza) tehát frissítés 1 helyen lesz 5,5km-nél

- 25 km (Ifiház- Rákóczi út- Dózsa Gy út - autópályán át Pusztazámor fele indulva, a domb tetjén FRISSÍTŐ, tovább Pusztazámor majd Sóskút fele, Sóskúti Lovardánál FRISSÍTŐ + FORDÍTÓ, és vissza...FRISSÍTŐ zámori dombtetején) tehát frissítés 3 helyen lesz: 5,5km, 12,5km, 19,5km.

FONTOS kérés: TSMP segítségünkre lesz a Tárnokon való áthaladáskor és az autópályás körforgalomig felvezetés kapunk, így kérlek, hogy addig mindenképp haladjunk majd egykupacban. Mivel ezek után is közúton fogunk továbbfutni, így kérlek fokozottan figyeljetek az autókra, szabályokra és vigyázzunk magunkra/egymásra, lehetőleg élénk futóruházatban gyertek, hogy jól láthatóak legyünk!

A közös indulás előtt egy nagy csoportképpel kezdünk, illetve egy listára felírjuk majd, ki-hány kilométert fut, és ezt fogom összesíteni! Meglátjuk, aznap hány km-t futunk össze Tárnokon! Igazi csapatmunka lesz!

Futás előtt-után az Ifjúsági Házban lehet majd melegedni, teázni, frissíteni, megvárni egymást...melyhez ha van kedved, egy kis sütivel, nasival te is hozzájárulhatsz

FONTOS: ez nem verseny, nincs nevezési díj, nincs profi szervezés...."csupán" lelkes futók generálta közös örömfutás-edzés!

Várlak szeretettel Titeket!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük