Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. február 23. (vas)1-50kmEsztergomTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Csatlakozz hozzánk és élvezd a téli futást!

Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás az év leghidegebb időszakában. Télen amikor nincsenek versenyek, versenyezzünk egymással virtuálisan. Becsületbeli futás, hisz az 50 km-es, ill. rövidebb távot és az időt Neked kell mérned!
Szereted a kihívásokat?! Fuss az év leghidegebb időszakában, légy résztvevője egy nemzetközi versenynek!

Tudnivalók:
1. Fuss, vagy gyalogolj január 26-án, vagy február 23-án bárhol a világon. Mindkét alkalommal a nap teljes 24 órája a rendelkezésedre áll a teljesítéshez.
- Mi közösen rajtolunk a Sissi szobortól, 10 órakor.
2. A pálya helyszíne a Te választásod, de legyenek kimérve a km-ek, vagy legyen GPS-es órád...
- Mi a kerékpárúton futunk, de alternatíva a sziget - 1 kör 2,5 km.
3. Táv: teljes táv 50 km, féltáv 25 km, de természetesen lehet kisebb távokat futni, gyalogolni.
4. A távot és az időt mindenki magának méri! Mi összesítünk és beküldjük az esztergomi eredményeket...
- Aki nem tud részt venni a közös futáson, de szeretné a mi eredményeinkkel egy kalap alatt szerepeltetni a sajátját (esztergomi vagy közeli, környékbeli helyszíneken teljesített - itt nem a környékbeli településekre gondolunk, hanem pl. Esztergom környéki utak az erdőben, Vaskapu mögötti turistautak, vagy a Búbánathoz vezető földút), az küldje el az adatokat (név, életkor, km, idő) az alábbi email címre január 27-én, ill. február 24-én éjfélig: esztergomifutomuvek@gmail.com
- Egyéni kérésünk: kerek számokat küldjetek - aki le tud futni 11,79 km-t, az szerintünk le tud futni 12 km-t is :)
5. Frissítés: futás közben egyéni;Erzsébet parknál tea, zsíros kenyér hagymával, izotóniás ital, édes-sós keksz, banán, ill. amit hoztok.
- A frissítőpont 10 órától 12 óráig üzemel.

Hogyan is működik ez az egész?
Legkorábban január 26-án (vagy február 23-án) 00.00-kor indulhatsz, és be kell fejezned az adott napon 24.00 óráig. Tehát van 24 órád, hogy fuss. A futóidőd a valódi rajtidővel kezdődik, míg a célidőd a valódi befejezéssel. Az eredményed, a kettő között eltelt idő. Pl. Elkezded reggel 5-kor, futsz mondjuk 9-ig, ekkor tartasz 35 kilométernél. Majd megreggelizel, tévézel és délben folytatod a futást, s a maradék 15 kilométert megteszed délután 2-ig. Akkor az eredményed kereken 9 óra lesz.

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük