Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. február 23. (vas)nincs adatNagykanizsaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Helyszín: Zöld Tábor
08:30-kor közösségi futás indul laza tempóban!
08-12 óra között a helyszínen biztosítjuk a melegedőt és a frissítést!

Finn kezdeményezésű Nemzetközi Futás, ami január 23-ára immáron a 30. alkalommal lett meghirdetve. A kiírás úgy szól, hogy fussunk bárhol, ahol kedvünk van, szabadban, edzőteremben, amennyit jólesik. Becsületbeli futás, hisz a megtett távot és időt neked kell mérned. Az esemény mindig az év leghidegebb két hónapja utolsó vasárnapján van megrendezve.
De miért futnál magányosan, ha társaságban is tudsz?
A Kanizsai Futóklub minden évben lehetőséget ad arra, hogy közösségben, meleg itallal és fedett gyülekező-, pihenőhellyel könnyebbé tegye az általad kitűzött kilométercél elérését.

Gyere el hozzánk és fuss, kocogj, sétálj amennyi jólesik, és mielőtt hazamennél diktáld be nekünk a megtett kilométereket, amit mi regisztrálni fogunk. Fogjunk össze és gyűjtsünk minél több kilométert!
Szeretettel várunk minden megmozdulni vágyót!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük