Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. január 28. (vas), 09:006 / 17 / 25kmTárnokTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

6ik éve, immár hagyományosan részt veszünk a Yours Truly nevezetű országos és nemzetközi futós megmozdulásban.
Ez egy finn kezdeményezésű sportakció az év leghidegebb időszakában (január utolsó vasárnapja). A kiírás értelmében fussunk bárhol ahol kedvünk van, a lényeg a FUTÁS...és ezzel máris részesei leszünk ennek a virtuális versenynek illetve megmozdulásnak! Erre hívlak hát titeket...s remélem Ti is hívtok, buzdítotok ezen a napon futásra másokat is!

Találkozó: január 28. vasárnap
Helyszín ("rajt/cél"): Tárnoki Művelődési Ház (2461. Tárnok, Fő u. 43)
Indulás: 9.00-kor (gyülekező 8.45-től)

Bár a hivatalos YT távjai 25km (és 50 km), természetesen örömmel várunk mindenkit, aki ettől eltérő távot futna a rövidtől egészen a hosszúig!!!!

Távok:
6km - Tárnok-kör (Műv.ház-Dózsa Gy.út-Rákóczi-Hazatérők-Berki-Művház)
17km - Művház-Pzámor-Sóskút-Művház
25km - Művház-Pzámor-Sóskút-forduló+frissítés 12,5km-nél- majd vissza

A közös indulás előtt egy nagy csoportképpel kezdünk, illetve egy listára felírjuk majd, ki-hány kilométert fut, és ezt fogom összesíteni! Meglátjuk, aznap hány km-t futunk össze Tárnokon! Igazi csapatmunka lesz!

Futás előtt-után a Művelődési Házban lehet majd melegedni, teázni, frissíteni, megvárni egymást…egyszóval bandázni. Igyekszünk az útvonalon is egy frissítőpontot kialakítani

FONTOS: ez nem verseny, nincs nevezési díj, nincs profi szervezés...."csupán" lelkes futók generálta közös örömfutás-edzés!

Várlak szeretettel Titeket! Mindenkit!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük