Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. május 4. (szo)5.1 / 11.2 / 21.2kmZsámbékA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

Köszöntünk Kedves Futótársunk!

A zsámbéki futóközösség évek óta ellátogat a szélrózsa minden irányába, hogy megismerje kis hazánkat és fusson egy jót. 2017-ben elérkezettnek láttuk az időt, hogy az éves penzumból egyet hazai pályán töltsünk el megmutatva Nektek a településünket, régiónkat egy jó hangulatú verseny keretében.

Célul tűztük ki, hogy elérhető áron biztosítsuk az elvégzett munka után a saját egyedi befutó érem megszerzésének élményét. Mindenki legyen egy kicsit győztes függetlenül attól, hogy melyik távon áll rajthoz!

Fontos dolog a táv teljesítése, azonban az igazi hangsúly a felkészülésen van – a futás, testmozgás mindennapokba való beépítésén. Szerencsés helyzetben vagyunk, mert a kezdeményezésünk találkozott a városvezetés egészséges életmódot támogató, fejlesztő céljaival. Ennek az együttműködésnek az eredményeként pedig létrejöhetett Zsámbékfutás néven a futóversenyünk.

Nemrégiben újraindult az Ötpróba pontszerző tömegsport eseménysorozat, mely szintén a sportos életmód kialakítását támogatja. Zsámbék Ötpróba pontszerző központként jelent meg a pontgyűjtő sorozatban, így Budapesthez közel, három megye határán fekvő településként tudunk az év folyamán lehetőséget biztosítani a pontok gyarapítására is. A Zsámbékfutás mellett teljesítménytúra, kerékpártúra vagy akár úszáspróba események állnak rendelkezésre a sportolásra, pontok gyűjtésére. Bővebb információkért keressétek és like-oljátok Facebook oldalunkat a http://www.facebook.com/zsambekfutas címen.

Távok

5.1km - http://www.zsambekfutas.hu/minimaraton/
11.2km - http://www.zsambekfutas.hu/midimaraton/
21.2km - http://www.zsambekfutas.hu/felmaraton/

Megosztás