Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2019. július 6. (szo), 07:00111kmTiszafüredA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Az egyéni versenyzők 2019. július 6-án, reggel 7:00-kor rajtolnak. Az egyéni versenyzőket kísérő kerékpárosok, a kísért futóval együtt rajtolhatnak el!

TÁV: 111 km a Tisza-tó körül
VERSENYKÖZPONT: Tiszafüred, Morotva kerékpáros pihenő

SZAKASZOK
A 2019. évi UPC Mobil Ultra Tisza-tó 18 szakaszból áll majd. A legrövidebb szakasz mindössze 1,9 km, a leghosszabb 11,2 km lesz.
Minden váltóponton lesznek mobil WC-k, amelyek közül egyet a zöld rajtszámos ultrafutók részére tartunk fenn, amelyet matricával jelölünk.

VERSENYKATEGÓRIÁK
> Egyéni női
> Egyéni férfi

DÍJAZÁS
Minden, szintidőn belül célba érkező egyedi befutóérmet kap.
A kategóriák 1-3. helyezettjei kupát kapnak, a verseny abszolút győztese egy éven keresztül birtokolja a neki járó vándorserleget!

NEVEZÉS
http://ultratiszato.hu/egyeni/egyeni-info-2019/

MARATONMAN DEPO kedvezménykártya
A nevezési díj személyes befizetése esetén kedvezménykártyával ajándékozunk meg, amely futófelszerelések vásárlásához is kedvezményt biztosít számodra üzletünkben.

A NEVEZÉSI DÍJ TARTALMAZZA
– Részvételi jog a versenyen
– Befutóérem (a szintidőn belüli teljesítésért)
– Rajtcsomag
– Chipes időmérés
– BioTechUSA frissítés (a nektek fenntartott egyéni asztal mellett, a csapatok asztaláról is frissíthettek)
– D24 alkoholmentes sör a célban
– Orvosi felügyelet a verseny alatt
– Masszázs a verseny után, amelyet a 2-3 fős csapatok is igénybe vehetnek
– Ingyenesen letölthető fotók (a meghirdetett helyszínekről)
– Finisher póló (a szintidőn belüli teljesítésért)
– Névre szóló célszalag (a szintidőn belüli teljesítésért)

A RAJTCSOMAG TARTALMA

– Egyéni rajtszám (viselése kötelező)
– Névvel ellátott technikai MIZUNO futóatléta (a június 15. után felnevezetteknek a névre szóló egyedi nyomást nem garantáljuk)
– Műsorfüzet szakasztérképekkel
– Varga Pincészet bora (amely CSAK a versenyközpontban vehető át)
– Karszalag (viselése a versenyen opcionális, a bringás kísérőnek kötelező, mivel a karszalagra kapják meg az extra szolgáltatásokat a kiemelt pontokon)

RAJTCSOMAG ÁTVÉTEL
Ennek időpontját később tesszük közzé; a rajtcsomagok átvételének feltétele a Felelősségvállalási nyilatkozat kitöltése!

BRINGÁS KÍSÉRŐITEK FIGYELMÉBE
Letekerni 111 km-t még saját tempóban is nagy kihívás, de kerékpáros kísérőként, igazodva a kísért versenyző tempójához, óriási teljesítmény. Azoknak a kísérőknek, akik akár 16 órát is a nyeregben töltenek, a következőkkel szeretnénk segíteni.

Továbbra is megkülönböztetett figyelmet kapnak az egyéni versenyzők kerékpáros kísérőik; a többi Bringatúra nevezőihez képest számukra kiemelt szolgáltatást biztosítunk:
– Egyedi rajtszám (amely a frissítőállomásokon megkülönbözteti őket a többi Bringatúra nevezőtől)
– Minden ponton frissíthetnek (mint az egyéni versenyzők, akár az extra asztalról is)
– Az ultrafutókhoz hasonlóan két ponton meleg étellel várjuk őket
– Befutóérmük szalagja különböző lesz a többi kerékpárosétól

Ha szeretnétek kerékpáros kísérőt regisztrálni, őt az egyéni nevezés leadásakor, az egyéni regisztrációs felületen nevezhetitek. Egy egyéni nevezéshez maximum két kísérőt lehet regisztrálni.

MEGNYITÓ A VERSENYKÖZPONTBAN
A pénteki hivatalos megnyitón az első sorokban várunk benneteket. Köszönjük, hogy jelenlétetekkel emelitek az esemény színvonalát!

IDŐMÉRÉS
Online rendszerrel történik a kijelölt váltópontokon. A verseny végén a nettó idő látható. Kérjük, figyeljetek arra, hogy a végleges eredményeket az esetleges időjóváírások befolyásolhatják! FONTOS újítás, hogy az egyéni versenyzők részére az időmérő pontok használata kötelező; MAXIMUM KETTŐ állomás hagyható ki! Azokat a versenyzőket, akik ennél többet hagynak ki, a versenyből kizárjuk. FONTOS! 111 km alatt több, előre nem közölt ponton manuálisan is jegyezzük az egyéni versenyzők áthaladását. A verseny végén az egyéni teljesítők idejét megvizsgáljuk. Amennyiben az jelentős eltérést (25%+) mutat a saját átlag teljesítéshez képest – és bebizonyosodik a szabálytalanság -, a versenyzőt az eredménylistából kizárjuk!

CHIP LETÉTI DÍJA
A rajtcsomag átvételekor az egyéni indulók részére 5000 forint kaució ellenében adjuk át a chipeket. Kérjük, a munkánk megkönnyítése érdekében pontos összeggel érkezzetek! A kaució összege a célba érkezés után – a chip ellenében – visszajár!

SZINTIDŐ
A 111 kilométer megtételére a rajttól számítva 16 óra áll rendelkezésre. A szintidőn kívül az egyes váltópontokhoz érkező egyéni indulók tovább haladása – biztonsági és egészségügyi okokból – nem lehetséges. Ahhoz, hogy szintidőn belül maradj, a következő időpontok előtt át kell haladnod a felsorolt váltópontokon.

FRISSÍTÉS
A versenyen 20 frissítőponttal várunk benneteket, hogy pótolhassátok az elvesztett folyadékot és kalóriákat. A BioTechUSA frissítőpontjain a következőkre számíthattok:
– víz
– BioTechUSA isotoniás sportital
– paradicsom
– banán
– sós ropi
– édes keksz
– olivabogyó
– trappista sajt
– vajas kenyér
– méz
– só
– ananász- vagy barackbefőtt
– aszalt szilva
– vörösáfonya
– datolya (magos)
– sózott földimogyoró
– Pepsi kóla
– citrom
– bizonyos állomásokon kávé is lesz

Az egyéni asztalok mellett a csapatoknak fenntartott asztalokról is fogyaszthattok!

MELEG ÉTELT BIZTOSÍTÓ PONTOK ÉS EGYÉNI FRISSÍTÉS FELADÁSA
Meleg ételt az ultrafutók számára a következő két ponton biztosítunk, a 2 fős csapatokat is ultrafutóként kezeljük!
Erre a két pontra előre tudtok küldeni egyéni frissítőt is melyet pénteken 20:00-ig kell leadjatok a versenyközpontban.

Abádszalók kikötő 25,3 km
Sarud 46,7 km
Sarud 63,9 km
Abádszalók kikötő 85,3 km

CÉLTERÜLET NYITVA TARTÁSA
2019. július 6-án, 18:00-tól

MASSZÁZS
A versenyt követően masszázzsal várunk benneteket. Helyszín: a célterület közelében felállított, egyéni versenyzők részére kialakított Athletes Garden.

ZUHANYZÁSI LEHETŐSÉG
A célba érkezést követően a versenyközponthoz közeli Albatrosz kempingben (5350 Kikötő körút) tudtok zuhanyozni, a zöld rajtszám felmutatása mellett.

ORVOSI FELÜGYELET
A mezőnyt orvosi stáb kíséri, mentőautókkal és motorosokkal. Telefonszámukat a rajtszámon találjatok meg. Kérjük, hogy fokozottan figyeljetek a verseny alatt bajba került futókra ti is! Amennyiben az orvosi stáb úgy látja, hogy a versenyző nem alkalmas a verseny folytatására, a rajtszámát leveheti, a versenyből kizárhatja.

VERSENYSZABÁLYZAT
http://ultratiszato.hu/versenyszabalyzat/

FOTÓZÁS
A fotósaink által készített képek ingyenesen lesznek elérhetők a verseny után. Az egyes pontokhoz tartozó letöltési oldalakat később tesszük közzé. Kérjük, hogy számoljatok azzal, hogy a magas résztvevői szám miatt nem tudjuk garantálni, hogy mindenkiről készül kép – nem árt, ha a kísérőitek közt is van egy lelkes fotós.

A szervező fenntartja a jogot a program és kiírás megváltoztatására.

További információk: http://ultratiszato.hu/egyeni/egyeni-info-2019/

Megosztás