Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. április 14. (szo), 13:30nincs adatnincs adatTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

A SUHANJ! Alapítvány által szervezett 950 méteres megmozdulás célja, hogy felhívjuk a figyelmet sérült és fogyatékkal élő társaink sportolásának fontosságára. A résztvevő iskolák, intézmények, családok és sportbarátok egy közös futás vagy séta formájában állnak ki a SUHANJ! missziója mellett: együtt fejezzük ki meggyőződésünket, hogy a mozgás öröme mindenkit megillet. Regisztráció:
https://goo.gl/forms/zOm3Jxav9pkUAbXe2

RÉSZLETEK:
Az elmúlt években alkalmanként 500-nál is több ép és fogyatékkal élő sportbarát csatlakozott az akcióhoz, idén pedig szeretnénk még ennél is nagyobb összefogást összehozni.
Szeretettel várjuk minden támogatónkat, szimpatizánsunkat, gyerekeket, felnőtteket, fogyatékkal élőket és épeket egyaránt.
Az eseményre idén is a 33. Telekom Vivicittá Városvédő Futás első napjának betétprogramjaként kerül sor.
Köszönjük a BSI, Budapest Sportiroda - Mozogj Velünk! támogató segítségét.

Nevezési díj:
Nincs nevezési díj. A részvételhez nem kell mást tenned, mint kitöltened az alábbi űrlapot, ami néhány percet vesz csupán igénybe.

Regisztráció:
Intézmények, iskolák csapatainak regisztrációja: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1cKDDyW98Lj4fxB1RIiWDa2LElQhDTJi19dhT6PvpZiM/edit#gid=0
Egyéni regisztráció családoknak, futóknak sportbarátoknak: https://goo.gl/forms/zOm3Jxav9pkUAbXe2

Rajtszámok:
Rajtszámodat a SUHANJ! sátorban veheted át az esemény napján, a SUHANJ! Futam előtt.Évek óta hagyomány, hogy minden résztvevő 1-es rajtszámot kap, ezzel is szeretnénk kifejezni, hogy mindenki egyenlő és teljesen egyforma megbecsülést érdemel.
Az első 300 regisztrálónak "SUHANJ!-kék" sportpólót adunk ajándékba.

Kérünk:
Kérjük, hogy a futamon viselj SUHANJ! futómezt, vagy kiegészítőt (csuklópánt, csősál, cipőfűző, fejkendő). Ha még nincs ilyesmid, a versenyközpontban megtalálod sátrunkat, ahol tudsz vásárolni, ezzel munkánkat támogatod.

Érkezés:
A nagy tömegre való tekintettel legkésőbb 12:30-ig érkezz meg a Margitszigetre.

Megosztás