Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. december 2. (szo), 18:00nincs adatDebrecenTovábbi infoCímke ,

A futás részletei

A világon először a Tündérkör Alapítvány hirdeti meg a forradalmian új Csokigyűjtő Flash Mobját! Mellyel a BAGE Egyesület Csokigyűjtő Akciójához csatlakozik ahol az alapítványunk társszervező.

Az esemény egy figyelemfelhívó program mely arra hivatott, hogy minél erősebb reflektorfény irányuljon az elesett gyermekekre úgy, hogy közben adományozunk is.

Hogy mi a dolgod? Misem egyszerűbb, csak hozz egy csokit (vagy többet) a megadott időpontban a Debrecen Fórum Csapó utcai bejáratához ahol az önkénteseink mögé felsorakozva, (egy félreérthetetlen jelre mikulás sapit fejre téve) együtt indulva a (a helyszínen is tudsz venni) kihelyezett (a FÓRUMBAN lévő) adományponthoz sétálva, szó nélkül tedd le a többi adományozóval együtt! Ezt fegyelmezetten, csendben tegyétek! Ha nem tudsz ott lenni, de szeretnél csokit adományozni akkor kérlek vedd fel a kapcsolatot a Tündérkör Alapítvánnyal vagy a BAGE Egyesülettel!

Az összegyűlt csokoládékat a BAGE Egyesület, és mi általunk is szervezett Csokigyűjtő Akció keretein belül, a rászoruló gyermekek kapják. A történésen a sajtó is jelen lesz. Oszd meg az eseményt, hogy minél többen legyünk!

Neked egy csoki, neki egy szélesebb mosoly. ❤️🙏🏻

Kérdésed van? Ok! Írj ránk itt cseten! Mindent köszönünk!

Megosztás