Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2018. október 13. (szo), 10:004 / 7kmBudapest, NormafaTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Élmény futás a Normafán a POLAR támogatásával

Igazi emberi értékeket teremtünk, közösséget építünk, új élményekkel gazdagodunk, felelősséget vállalunk egymásért, környezet tudatosan és példásan műveljük testünket.

A cél saját magunk és a közösség boldogsága, állandó lelki és testi jólétének ápolása. Ismerkedjünk a futással bátran, vagy éppen a már rutinossá vált edzésekből szakadjunk ki és élvezzük a mozgást a teljesítés és teljesítmény kényszere nélkül.

Találkozzunk az erdő széli réteses bódék előtt, ahol futás után, akár szénhidrát pótlását is kellemes körülmények között meg tudjátok tenni.

Az esemény szabadidős jellegéből adódóan érkezzetek sportruházatban, hiszen öltözőt nem tud biztosítani a budai erdő, de igényes mosdó a rendelkezésetekre fog állni a gyülekező pont mellett. Környezetünk védelme miatt, nem szeretnénk műanyag szemetet termelni, ezért kérünk mindenkit, hogy hozzon magával teli kulacsot.

Az edzéseket Csordás Mihály erőnléti edző (Budapesti Súlyemelő Szövetség, Európa 2024 IKSE) és Tímár Péter futónagykövetünk fogja vezetni, aki a legtapasztaltabb POLAR terepfutónk.

A Hónap minden második szombatján megrendezésre kerülő Normafa élményfutáson díjtalanul vehettek részt. És személyes regisztráció után óratesztelésre is lesz lehetőségetek.

Két távban 7km és 4km fogunk futni kellemes terepviszonyok mellett, hogy a teljesen kezdők és a haladók is a kellemes fáradtság állapotában indulhassanak neki, a hétvége további részének.

Gyere és légy részese egy vidám és barátságos közösségnek!

Megosztás