Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. október 21. (szo), 08:0020kmEplényTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

2017 október 21-én Magyarország első Spartan Beast versenyét Eplényben a Bringarénában fogják megrendezni a szervezők!
Ráadásul 22-én pedig egy Sprint is lesz ugyanitt Eplényben!

A Spartan Race-ről általában:

A világ legjobb akadályverseny sorozata!

A Spartan Race az Egyesült Államokbeli Vermont filmvászonra illő hegyei között született meg. Azért hozták létre, hogy az akadályversenyzés izgalmát hozza mind a nézők, mind a versenyzők számára. Elterjedtségét mi sem bizonyítja jobban, minthogy 2014-ben 130 eseményével hat kontinens 15 országában a Spartan Race az emberek nagy részének elérhetővé vált!

A Spartan Race egy nagy kaland, amelyet mindenki meg tud csinálni, és mindenkinek ki kellene próbálnia! A pályákat – 5km+ (Sprint), 13km+ (Super) és 20km+ (Beast) távokkal -, sárral, vízzel és jellegzetes akadályaival azért hoztuk létre, hogy felfedezhesd a Benned rejlő Spártait! Bármilyen edzettségi szinten is vagy, élvezni fogod a Spartan Race versenyeit, és a megelégedettség érzése lesz urrá rajtad, amikor beérsz a célba!

A Spartan Race a gyerekeknek és fiataloknak is lehetőséget biztosít, hogy kipróbálják magukat! Hiszünk abban, hogy a testmozgásba és kalandba az egész családot be kell vonni. Gyere el, és nézd meg, ahogy gyermeked fut, ugrik és mászik, ahogy minden tőle telhetőt megtesz a saját Spartan Junior Race versenyén!

Nem vagy biztos abban, hogy készen állsz a Spartan Race-re? Ne aggódj, mi minden segítséget megadunk a felkészüléshez: irányított napi tréning program, étkezési tanácsok, mely segít a megfelelő táplálkozás elsajátításában és ingyenes edzések mindenhol, ahol Spartan Race versenyt rendezünk. A Spartan Race nemcsak a világ legjobb akadályversenye, akár meg is változtathatja életmódodat!

Ha már kipróbáltad az ösvényfutást, sárfutást, bármilyen más akadály-, vagy egyéb kalandversenyt, itt az ideje, hogy kipróbáld a Spartan Race-t is! A többi akadályversennyel ellentétben, mi mindenkinek nyújtunk valami pluszt. Jelentkezz, szedd össze a felszerelésed, és találd ki, miért mondjuk azt, hogy …

Tudni fogod a célvonalon!

Sprint:
A Spartan Sprint tökéletes választás, hogy Spártaivá válj! A minimum 5 kilométeres sáros pályából és a több, mint 20 akadályból álló Sprint mindenkinek szórakoztató kezdőtől a tapasztalt sportolóig. A legrövidebb távú Sprint nagyszerű lehetőséget ad a keményvonalas Eliteknek, hogy újra és újra kipróbálhassák magukat.

Beast:
Nagyon kimerítő, legalább 20 kilométer hosszú pálya, mely több mint 30 akadályt tartalmaz. Ha úgy gondolod elég felkészült vagy, lépj feljebb a Beast-hez és kerülj kívül a komfortzónádon! A Beast akadálypálya szembeállít a démonaiddal! Nincs kifogás, nincs kegyelem – NE ADD FEL!

Megosztás