Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2018. március 25. (vas), 00:00nincs adatBudapestTovábbi infoCímke , ,

A futás részletei

Kedves Varázslótanoncok, boszorkánypalánták és időutazók. Idén jubileumi, 15. alkalommal szelhetjük át együtt az időt és a teret, egy jó hangulatú, éjszakai, jelmezes futás során. Ez alkalommal a Roxfort Varázsló-és Boszorkányiskola adja a témát, Harry Potter, Hermione Granger és Ron Weasley nyomdokaiba lépve Hopponálhatunk át a Holnapba.

Amire számithattok: jó hangulat, jelmezverseny dijakkal, egyedi befutóérem, kviddics ügyességi játék, tombola, és a szokásos ajándék matrica. Mindez éjszaka Budapest legszebb részein átfutva. A hétvégi bulicsászárok arcán a döbbenet garantált, ahogy több tucat jelmezes "bolond" szeli át a belvárosi éjszakát. A turisták tapsa, spicces partizók pacsijai és a hírhedt: Fuss Forrest beszólás sem fog elmaradni, ez boritékolható.

Gyertek hát Március 25-én (szombatról vasárnapra virradó) éjjel az 56-osok terére az Időkerékhez. Rajt hajnali 1-kor. Távok, térképek, éremrendelés info és minden egyéb tudnivaló a Fuss Vissza facebook oldalán, illetve az eseménynél. Csomagmegőrzést is biztositunk.

Megosztás

Hiányzik a kiírás vagy az eredmények? Esetleg hibát találtál?
Persze ha véleményed van, azt se tartsd magadban!

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük