Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2017. március 19. (vas), 11:002.1 / 10.5 / 21kmBalatonszentgyörgyTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Közkívánatra 10,5 km-es távon is nevezhető egységesen minden távon 2. 000,- Ft-os nevezési díj. Éremmel, gulyás kuponnal :D (y) Mozduljon meg Mindenki, aki teheti, mert a futam a sportnak szól ;) Minden versenyző egy tál gulyásra vendége a Csárdának a futam után :D Köszönjük a Tulajdonosnak!!
Gulya Csárda Félmaraton távon 8-as alakzatban duplakörös :) Futhatsz terepen, aszfalton ötvözve :) Párban is a félmaraton felét 10,5 K :) Fő támogató a Gulya Csárda Balatonszentgyörgy Rajt-Cél állomással. Eszem-iszom és gulyás ebéd kupon :) jó hangulat, bemelegítés, gyerekeknek játszótér a csárda mellett és kiskör a csárda körül 2100 méteres futam kocogóknak és gyerekeknek a felnőtt futam alatt :)
A verseny 11:00 órakor rajtol.
Ez a futás arról szól, hogy mozduljon ki a szabadba Mindenki és próbálja ki milyen jó érzés sík terepen megfutni a választott távot :)
Aki 2017-ben pólós nevezést adott le, ebben az esetben a csak érmes nevezés díja lép életbe, miszerint a pólós díj különbözetet a helyszínen viszzatérítjük azoknak, akik előre utalták a nevezési díjat 2016-ban (Ennek nagyon egyszerű oka van: pólós nevezést csak 17-en adtak le, mindenki más csak éremért és gulyásért fut :P ) Javasoljuk, hogy bátran gyertek futni Félmaratont, mert sík terepen zajlik a futam, csak érmes nevezés ellenében, ami 2. 000,- Ft és mellette még egy tál gulyásra is a csárda vendégei lesztek :)
2017-től csak éremes nevezés 2. 000,- Ft.

Megosztás