Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2016. december 3. (szo), 10:00min. 1.2kmTapolcaTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

Kedves Futó-, Segítőtársak!

2014-ben került megrendezésre az I. Tapolcai Jótékonysági Futás, melynek célja az volt, hogy futva segítsünk, és szebbé tegyük mások Karácsonyát is.

2015-ben sem történt ez másképp: jöttünk, futottunk, segítettünk. Sőt! Előző évhez képest jelentősen nagyobb létszámmal büszkélkedhettünk!

Idén harmadik alkalommal fogunk majd össze, húzunk futócipőt, s trappolunk esőben, szélben – akár hóban -, hogy a nehezebb helyzetben élő társaink Karácsonyfája alá is kerüljön meglepetés. Hiszen ami nekünk "apróság", az másnak egy boldogabb Karácsony!

A futás időpontja 2016. december 3. szombat, 10 óra.

A futás helyszíne a már jól ismert, kb. 1200 méteres kör Tapolcán, a Malom-tó és környékén, melyből mindenki annyit teljesít, amennyit szeretne. Aki pedig csak segíteni kíván, ahelyett is lesznek vállalkozó szellemű futók :).

A fiatalabb, ám lelkes segítőinknek ebben az évben egy rövidebb kör lefutására is lehetőségük lesz, ugyanis az idei jótékonysági futás egy gyermek-futammal veszi kezdetét. Ezt követően rajtolnak a kb. 1200 méteres körön induló futók.

Amivel segíteni tudunk: játék, tartós élelmiszer, ruha. Tulajdonképpen pénz kivételével bármi, amivel szebbé tehetjük a Karácsonyt. Az adományokat a regisztrációnál lehet majd leadni. Az összegyűlt játékokat, élelmiszereket és ruhákat idén Az Én Világom – Tapolca, a Tapolca és környéki autista gyermekekért Egyesület részére ajánljuk fel.

Idén is biztosítunk az előnevezőknek névre szóló rajtszámot.

Nevezni lehet 2016. november 26-ig az alábbi linken:

https://goo.gl/forms/C38OKLra8lYmzczU2

Az előnevezéseket 2016. november 26-ig fogadjuk el. Utána csak helyszíni nevezés lehetséges. (Helyszíni nevezés esetén névre szóló rajtszám nem készül.)

A nevezésről visszaigazolást küldünk, ha ez nem történne meg 3 napon belül, kérem a nevezés megismétlését.

Természetesen nevezési díj idén sem lesz!

Információ:
domanfru@gmail.com

Szeretettel váruk Mindenkit rendezvényünkön, segítsünk együtt!

Futva segítsünk! :)

„Beszélni ezüst, valamit láthatóvá tenni azonban arany.” /Theo Peeters/

Tapolcai Trappolók

Megosztás