Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Frissült a kiírás!

Futás info

futónaptár
több, mint 30 nap múlva2017. december 26. (ked), 09:0013kmPilisszentlászlóTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

"Karácsony a szeretet ünnepe is és Te szeretsz futni :-). Gyere velem egy kellemes és laza futásra. Útvonal: Kis Rigó vendéglő parkolója (Pilisszentlászló)- P+ - P3 - Prédikálószék, majd vissza. Tempó 6-7 perc/km, táv 13 km. Ja, és szint is van benne de nem sok. Nem rohanunk, mindenkit megvárunk. Többségi döntéssel indulhatunk korábban is.
Frissítés: amit hoztok és bedobtok a közösbe :-)"
Ez volt a tavalyi kiírás, és több mint 40-en jöttetek el. Várlak benneteket idén is, ezúttal lesz egy VIP vendégünk is. Hogy ki lesz, az maradjon meglepetés :-)
Mivel van igény egy későbbi indulásra is, így idén már két kör lesz:
9.00-kor indul az első kör, ez a megszokott P+-P3-Prédikálószék és vissza útvonalon halad. Könnyű terep, 13km és kevés szint, végig jól futható. Kellemesen laza, beszélgetős közösségi futás mint tavaly, átlagos terepfutó számára vállalható tempóval.
13.00-kor indul a délutáni kör, ezt a komolyabb táv és szint miatt a felkészültebb terepfutóknak ajánlom. Az útvonal a K-P-P3-Prédikálószék-P3-P+ útvonalon halad. A táv 21km. Aki bevállalja a Lélekszaggatót, az plusz 5 kilivel számoljon :-) (az útvonal ebben az esetben a Kápolnától a P3-Prédi-P3- Kápolna azaz a Lélekszaggató, majd vissza fel a Prédire és onnan már csak lefelé Pilisszentlászlóra). A délutáni kör útvonala időjárásfüggő, ha a körülmények nem megfelelőek és biztonságosan nem lehet a Vadálló-kövek gerincén közlekedni akkor az útvonal azonos lesz a délelőtti körével!

Megosztás

Időjárás előrejelzés

Több, mint 3 nap múlva lesz a futás. Nézz vissza később...