Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. december 26. (ked), 09:0013kmPilisszentlászlóTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

"Karácsony a szeretet ünnepe is és Te szeretsz futni :-). Gyere velem egy kellemes és laza futásra. Útvonal: Kis Rigó vendéglő parkolója (Pilisszentlászló)- P+ - P3 - Prédikálószék, majd vissza. Tempó 6-7 perc/km, táv 13 km. Ja, és szint is van benne de nem sok. Nem rohanunk, mindenkit megvárunk. Többségi döntéssel indulhatunk korábban is.
Frissítés: amit hoztok és bedobtok a közösbe :-)"
Ez volt a tavalyi kiírás, és több mint 40-en jöttetek el. Várlak benneteket idén is, ezúttal lesz egy VIP vendégünk is. Hogy ki lesz, az maradjon meglepetés :-)
Mivel van igény egy későbbi indulásra is, így idén már két kör lesz:
9.00-kor indul az első kör, ez a megszokott P+-P3-Prédikálószék és vissza útvonalon halad. Könnyű terep, 13km és kevés szint, végig jól futható. Kellemesen laza, beszélgetős közösségi futás mint tavaly, átlagos terepfutó számára vállalható tempóval. Aki az első hegyet(Tövises-hegy) szeretné kihagyni, annak lehetősége lesz vezetővel ezt megtenni és utána a nyeregben csatlakozni a többiekhez. Ezt a lehetőséget elsősorban azoknak ajánlom akik lassúak avagy a terepfutással még csak ismerkednek.
13.00-kor indul a délutáni kör, a mai (Dec 23) pályabejáráson tapasztaltak miatt a korábban tervezett Rigó-Sikáros-Szentfa kápolna-Prédi-P3-P+-Rigó köre helyett a délelőttivel azonos útvonalon halad. A Szentfa kápolnától induló P3 több helyen a meredek részeken sáros, felső részein jeges és nagyon csúszós, így biztonsági okokból kihagyjuk ezt az útvonalat.

Megosztás