Futás motiváció

futás motiváció

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár a Facebook-on

Futás info

futónaptár
vége2017. december 16. (szo), 09:0011.8 / 23.5kmBudapest, SzépjuhásznéTovábbi infoCímke , , , ,

A futás részletei

Szeretettel várunk Benneteket ismét a már hagyományosnak mondható Karácsony előtti eseményünkön, a Phoenix Jótékonysági Futáson és Túrán! :)

---
EDDIGI EREDMÉNYEINK
Az immár negyedik alkalommal megrendezésre kerülő jótékonysági eseményünkkel az elmúlt években gyűjtöttünk az Ősbuda várának feltárására, majd a jégkár okozta erdei pihenő felújitására a Nagyréten és az Árpád kilátó lefestésére.

---
IDEI CÉLKITŰZÉSÜNK
Idén a bevételből a Dobogókő erdejeiben eldobált hulladék összeszedését és elszállítását támogatjuk.
A Dobogókőért Közhasznú Alapítvány (http://dobogoko.org) 1994-ben jött létre magánszemélyek kezdeményezésére. A közhasznú szervezet nemes célok megvalósításáért, a terület természeti környezetének védelme, növény és állatvilágának, valamint természeti értékeinek megóvása, a civilizációs károk enyhítése, a terület sokoldalú fejlesztése érdekében működik.
Ennek keretében időről időre szemétgyűjtési akciókat szerveznek, az összegyűjtött szemét elhelyezése és elszállítása azonban jelentős összeg;ezt szeretnénk támogatni mostani eseményünkkel. Tehát az adományozott összeget a szemét tárolására alkalmas konténer bérlésére, valamint a szemét elszállítására fogja fordítani az alapítvány.

---
RÉSZLETEK:
Start-cél: Szépjuhászné Büfé
Cím: 1021 Budapest, Budakeszi út 97.
Parkolás: a Szépjuhászné Büfé parkolójában.

A minimális adomány összege fejenként 1.000 Ft.
A regisztráció a Szépjuhászné büfé épületében lesz, itt várunk Benneteket 9:00 órától. A közös csapatfotó után 10:00 órától fogunk indítani Benneteket.

Az étteremben lehetőségetek lesz ebédelni a túra/futás után. Természetesen tudjátok használni az illemhelyet is - díjmentesen. Átöltözésre a mosdóban lesz lehetőség.

Az út közbeni frissítést saját magatoknak kell megoldanotok (energia utánpótlást, vizet futótáskában, vagy palackban, ahogy kényelmes).

A célban finom meleg teával és kis ajándékkal kedveskedünk! :)

---
TÁVOK:
- Kis kör: 11,8 km futva, vagy túrázva
- Nagy kör: 23,5 km - futva, vagy túrázva is teljesíthető
- Nagy kör egy kis plusszal: a hosszú távon lesznek Spartanos-jellegű feladatok, melyeket a legkeményebbek plusz kihívásként/edzésként teljesíthetnek. ;)

---

A jó társaság és a nemes cél garantált!
Idén is szeretettel várunk!

Dia, Zsófi, Laci,

Megosztás