Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2021. augusztus 15. (vas)SzigetmonostorTovábbi infoCímke , , , , , ,

A futás részletei

Hatórás jótékonysági éjszakai futóverseny, melynek eredménye a SUHANJ! Alapítvány munkáját támogatja.

Rajt: 2021. augusztus 15., vasárnap 00:00.

A verseny Szigetmonostor-Horányban egy két kilométeres körpályán zajlik a Nagyduna sétányon, illetve a Monostori utcában. A jó minőségű aszfaltpályán két fordító található.
Strava-szegmens: https://www.strava.com/segments/12839390
A versenyközpont Szigetmonostor-Horány központjában, a Nagyduna sétányon, a horányi piac területén található.
Koordináták: 47°40'51.8"N+19°07'10.5"E | Google Maps: https://goo.gl/maps/VXTANDWA2YARWpwL9

A PÁLYA:
A pálya jó minőségű aszfalt, kerekesszékes teljesítésre alkalmas, de handbike-kal nem teljesíthető. A 6 órás futáson mozgássérült sportolók kerekesszékkel vehetnek részt, egy kör hossza 2 km.
NEVEZÉS:
Egyéni:
http://suhanj6.hu/egyeni-nevezesi-lap/
Csapat:
http://suhanj6.hu/csapat-nevezesi-lap/

Nevezési díjak:
Egyéni indulóknak:
augusztus 12-ig: 10 900 Ft/fő
augusztus 13-tól (korlátozott számban): 16 900 Ft/fő
2-3 fős csapatoknak:
augusztus 12-ig: 9900 Ft/fő
augusztus 13-tól (korlátozott számban): 11 900 Ft/fő
4-5-6 fős csapatoknak:
augusztus 12-ig: 8900 Ft/fő
augusztus 13-tól (korlátozott számban): 10 900 Ft/fő

Fogyatékkal élő versenyzők ingyenesen nevezhetnek. Ezt a nevezéskor kérjük megjelölni. Azok a csapatok, amelyeknek van fogyatékkal élő tagja, az időponttól függetlenül a legkedvezőbb díj kategória szerint nevezhetnek. Handbike-kal nem lehet a versenyen részt venni.
Nevezni 2021.08.14. 20:00-ig lehet kizárólag az online nevezési lapon a létszám erejéig. A nevezési díjakat 2021.08.12. éjfélig átutalással lehet befizetni. Ezt követően készpénzes nevezési díj fizetési lehetőségek a SUHANJ! Fitness-ben augusztus 13-án, majd a helyszínen, a versenyközpontban augusztus 14-én 18:00 órától 22 óráig.

RAJTCSOMAG:
A rajtcsomagot 2021.08.12-13-án a SUHANJ! Fitness-ben illetve 14-én 18:00 és 22:30 között a helyszínen, a versenyközpontban, veheted fel. Aki a SUHANJ! Fitness-ben veszi át a rajtcsomagot, az egy 1 alkalmas teremjegyet kap ajándékba, mely szeptember 30-ig használható fel a SUHANJ! Fitness-ben.

❗ COVID:
Számunkra fontos a futók és az önkénteseink egészsége, ezért a versenyen való részvételhez védettségi igazolvány szükséges, melyet a rajtcsomag felvételekor a személyi igazolvánnyal együtt be kell mutatni illetve a szervezők és a versenyen dolgozó önkéntesek is rendelkeznek védettségi igazolvánnyal.
Amennyiben a járványügyi helyzet nem teszi lehetővé a verseny megszervezését, úgy a “Nevezés lemondása” menüpontban leírtak lépnek életbe.
Aki covid fertőzés miatt nem tud részt venni a versenyen és azt PCR vagy antigén gyorsteszttel igazolja, annak a nevezése a következő évre átvihető.

❗ POHÁRMENTES VERSENY
A környezetünk megóvása érdekében az idei évtől a frissítőponton nem használunk se műanyag, se papír egyszerhasználatos poharkat. Továbbiakban a frissítést a versenyzőknél lévő poharakba, kulacsokba vagy ivótartályokba biztosítjuk!

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük