Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt rendületlenül káoszhelyzet van, sok futás alakul át virtuálisra az utolsó pillanatokban. Nem könnyű, de rendületlenül igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik virtuálisként, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2018. május 6. (vas)0.31 / 1.2 / 2.1 / 3.7 / 11 / 21kmSülysápA futóverseny kiírásaTovábbi infoCímke , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

12. Sülysápi Futónap Versenykiírás

A verseny célja:
Az egészséges életmód, a rendszeres sportolás – ezen belül a hosszútávfutás-népszerűsítése, valamint versenyzési lehetőség biztosítása az amatőr és profi futók számára.

Időpontja:
2018. május 06. (Vasárnap)

Rendező:
Tápiómenti Tömegsport Alapítvány

Információ:
Csepregi Csaba +36 30 443 6087
http://www.tapiomenti-tomegsport.hu
info@tapiomenti-tomegsport.hu

Versenyközpont:
Sülysáp, Szent István Általános Iskola (Dózsa György u. 110. )
GPS 47.4588966374 19.5037204027

Részvételi feltételek:
-Részvételre jogosultak mindazok a futók, akik a nevezésre megszabott határidőig jelentkeznek, a versenyszabályokat elfogadják, egészségi állapotuk lehetővé teszi a versenyen való indulást.
-A verseny előtt orvosi vizsgálat nem lesz, az indulás mindenkinek saját felelősségére történik.
-A Félmaratonra kizárólag a 2006. január 1. előtt született versenyzők nevezését fogadjuk el.

Általános szabályok:
1. A verseny Sülysáp Város Önkormányzat kezelésében levő utcákon zajlik. Egyes részek a futamok ideje alatt polgárőrök közreműködésével részlegesen lezárásra kerülnek. A nem zárt részeken felfestések, tájékoztatót táblák, jelölések segítik a tájékozódást. Ezeken a területeken fokozottan figyelni kell a közlekedési szabályok betartására.
2. A futókat felvezető és záró kerékpáros kíséri valamennyi futamban.
3. A nevezés során kiadott rajtszámokat a versenyzők kötelesek a mellrészen, jól látható módon viselni.
4. Nevezni az egyes futamokra a nevezési irodán lehet legkésőbb az adott futam rajtja előtt 15 perccel.
5. A előnevezéseket 2018. május 2-én éjfélig online módon a http://www.tapiomenti-tomegsport.hu oldalon keresztül várjuk. A nevezési díj befizetésére a helyszínen az előnevezettek számára kijelölt helyen van lehetőség, vagy átutalással az alapítvány
számlaszámára (OTP 11742063-20013918).
6. A versenyen kézi időmérést alkalmazunk. A korosztályos futamokban az 1-6. helyezettek idejét, a 3,7km-en, a 10,7km-en és a félmaratonon minden befutó időeredményét regisztráljuk.
7. A részvételi díj befizetésével és a rajtszám átvételével minden versenyző tudomásul veszi, hogy a versenyen saját felelősségére vesz részt. Egészségi állapota jó, és nem tud olyan betegségről, amely részvételét akadályozza. Hozzájárul, hogy a versenyről készült mozgókép-vagy fotóanyagokon szerepelhet, melyek a rendezvényt népszerűsítő internetes és nyomtatott anyagokban ellenszolgáltatás nélkül felhasználásra kerülhetnek. A képek, videó felvételek szerzői jogát a rendezők birtokolják, azt szabadon felhasználhatják. Elfogadja, hogy az a versenyző, aki nem teljesíti a verseny távját, rajtszám nélkül fut, vagy a versenyszámok szabályait megsérti az kizárásra kerül.
8. Minden versenyzőt csak a saját korosztályában értékelünk. Felversenyzés csak a 10,7km-en és a 21km-en lehetséges, ahol a 2003-ban vagy azután született versenyzőket a Felnőtt I. (1989-2002) korosztályban díjazzuk helyezettként.
9. Az óvodás futásban a szülő kísérheti gyermekét a futam alatt, de hozzá nem érhet, kézfogással nem segítheti!

Csapatversenyek szabályai:
-Családi futás: Egy szülő kézen fogva futja le a megadott távot a gyermek I. vagy óvodás korú gyermekével. A gyermek 10 év alatti. (2009-ban vagy azután született.)
-Váltó futás: 2 fiú és 2 leány fut 4x310m-t felváltva (leány, fiú) ahol a váltótagok külön a gyermek II. vagy serdülő kategóriában versenyeznek. A vegyes korosztályú csapatok a serdülő kategóriában indulnak.

Egyéb információk:
1. A futamok kis forgalmú, a közúti forgalomtól részben elzárt utakon vezetnek. Az útvonal nagyrészt bitumenborítású, emelkedőkkel tarkított. A legalacsonyabb és legmagasabb pontjának szintkülönbsége 20-30m.
2. A 10,7km-es és a 21km-es útvonalon 2,5km-enként frissítő állomást helyezünk el 3. Elveszett tárgyakért, felszerelésért, ruhákért a szervező felelősséget nem vállal.
4. A szervező fenntartja a jogot, hogy a résztvevők számát korlátozza. Az útvonal, a távok hosszának, és a verseny időpontja változtatásának jogát is fenntartja.
5. Ha a verseny valamilyen okból nem kerül megrendezésre, akkor a befizetett nevezési díjat visszautaljuk a befizető részére.

További információk: http://www.tapiomenti-tomegsport.hu

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük