Prémium futónaptár

Futónaptár Facebook

Futóverseny kereső

Futónaptár havi bontás

Futás info

futónaptár
vége2023. szeptember 24. (vas)3.5 / 7kmBudapest, VárosligetTovábbi infoCímke , , ,

A futás részletei

2023-ban is egy 7 és egy 3,5 km-es pályával várjuk az élményvadászokat.
▶️ Időpont: 2023. szeptember 24.
▶️ Rajt: Városliget - Nagyrét
▶️ Távok: 7 km-en 23 élménypont vagy 3,5 km 14 kalanddal
A Liget Élményfutáson hatalmas bulifutáson veheted be a Városligetet, a parkot ugyanis egy óriási játszótérré alakítjuk át! Fuss keresztül a liget impozáns épületein a múzeumi tetőkerttől kezdve a Magyar Zene Házáig, miközben nem győzöd kapkodni a fejed és a lábad!
A 3. Liget Élményfutáson nem hétköznapi élmények várnak rád, és nem csak azért, mert ezt a futást is hétvégén rendezzük. A pálya különlegessége, hogy az akadályok mellett érinti a ligetben és környékén található, impozáns épületeket is, melyeken most keresztül is futhatsz. Erre máskor biztosan nincs lehetőséged.
Nézd meg a panorámát a vadonatúj Néprajzi Múzeum tetőkertjéről, és kocogj végig egy kiállítást, fuss át a Magyar Zene Házán, a Mezőgazdasági Múzeumon, a Millenium Házán és a Rózsakerten, nézd meg futva a múzeumi mélygarázst, a Jáki Templom kerengőjét, és merülj nyakig az élményben a Vajdahunyad vára körüli vizesárokban.
Fuss keresztül egy csuklós buszon, egy mentőautón, anélkül, hogy ellátásra szorulnál! Tolj magad előtt egy kukát, győzd le a mászófalat, találj ki a habalagútból, juss át a street workout pályán vagy a PET-palack-árkon, és közben találd magadban a rég elveszett gyereket! Imádni fogod az egészet.
Hangolódj az idei élményfutásra a tavalyi videóval:
https://youtu.be/pTJtwXVvjJE

Megosztás