Futónaptár beállítások

minden futás · futóversenyek · közösségi futások

későbbiek elöl · korábbiak elöl

Futónaptár a Facebook-on

Futóverseny gyorskereső

Futónaptár havi bontásban

A koronavírus miatt elég káoszhelyzet van. Előfordul, hogy 1 nappal a futás előtt kerül vissza valami, amit korábban lefújtak. Igyekszünk naprakészek lenni, de pontatlanságok előfordulhatnak. Kérjük, ha olyan futást láttok, amiről tudjátok, hogy elmarad (mert esetleg köremailben tájékoztattak csak, stb), vagy olyat, amit már lefújtak, de mégis megrendezik, jelezzétek felénk! Köszönjük!

Futás info

futónaptár
vége2020. okt. 10. (szo)
2020. okt. 11. (vas)
2 napos0.5 / 2.3 / 21 / 30 / 42kmBudapest, Pázmány Péter sétányTovábbi infoCímke , , , , , , ,

A gyerek címkével ellátott futásokon van gyerek (jellemzően 1km alatti, vagy akörüli) táv is, de ezt nem mindig adják meg, hogy mennyi, így nem biztos, hogy a távok között is fel van tüntetve.

Mindenki tájékozódjon a szervezőknél!

A futás részletei

A SPAR Budapest Maraton® Fesztivál az ország legnépszerűbb szabadidősport-eseménye. 2019-ben közel 31000 résztvevő futott, gyalogolt a kétnapos esemény sokszínű kínálatának valamelyik távján.

Budapest első számú, őszi futófesztiváljára a klasszikus maratonisták mellett a rövidebb távos futókat is várjuk, sőt azokat az egyéni indulókat, baráti társaságokat és családokat is, akik talán életükben először kóstolnak bele egy ilyen esemény hangulatába.

Az eseményen az általános futamok mellett számos szakmai különversenyben is próbára teheted magad, jótékonykodhatsz, a felkészítő versenyeken pedig megvetheted a lábad a közösségi futóéletben.

A SPAR Budapest Maraton Fesztivált indító szombati nap hagyományosan a családoké, a gyerekeké, illetve azoké, akik a rövidebb távok közül választanának (családi futás, maratonka, minimaraton, 10, km, 4*2 km váltó, gyaloglás, esélyegyenlőségi futam).
Vasárnap az egyéni maratonisták mellett párosok és csapatok is teljesítik a 42 kilométeres távot, valamint a maratoni szám előszobájaként számon tartott 30 kilométeres táv mezőnye is együtt fut velük.

Részletek és nevezés hamarosan:
http://www.sparbudapestmaraton.hu

A 2019-es fesztiválról készült kedvcsináló videóért kattints ide:
https://www.youtube.com/watch?v=r5gfSWBpMTc

For English language information:
https://www.facebook.com/events/2566339076765856/

Megosztás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük